Izkoristite 20% popust v trgovinah Merkur

Sezona se obrača, a vaš vrt ima še vedno priložnost zasijati v vsem svojem sijaju. Zato smo za vas v sodelovanju s trgovinami Merkur pripravili neprecenljivo ponudbo: 20% popust na izdelke Plantella in Bio Plantella na zalogi v trgovinah Merkur in v spletni trgovini www.merkur.si.

To je priložnost, da svoje rastline zaščitite pred jesenskimi izzivi in hkrati poskrbite za bogate in kakovostne pridelke.

Prepričajte se, da bodo vaše rastline pripravljene na vse, kar jim prinaša prihajajoča jesen. Pravilna nega je ključna, zato ne spreglejte naših vrhunskih izdelkov, ki nudijo:

✅ substrate za sajenje in presajanje vseh vrst okrasnih, balkonskih in sobnih rastlin ter zelenjave in zelišč.

✅ hranila za optimalno rast in razvoj močne koreninske strukture za zimsko preživetje,

✅ ter sredstva za varovanje proti škodljivcem in boleznim.

Zagotovite si te ugodnosti za svoj vrt, sadovnjak, balkonske in sobne rastline.

20% popust velja do 30. 9. 2023 za izdelke na zalogi. Zaloga po trgovinah je različna, vsi izdelki niso na voljo v vseh trgovinah Merkur. Akcija velja tudi v spletni trgovini www.merkur.si.

Vzemite si čas za svoje rastline in se pripravite na uspešno jesen v vašem zelenem rajskem kotičku. Obiščite trgovine Merkur, kjer vam bodo vrtnarski strokovnjaki z veseljem svetovali pri izbiri izdelkov, prilagojenih vašim potrebam.