Bio Plantella

Učinkoviti izdelki za ekološko vrtnarjenje

Ljudje se vedno bolj zavedamo prednosti samooskrbe in uživanja pristne, domače in naravne hrane. Skladno s tem, se krepi tudi trend ekološkega vrtnarjenja, katerega smo med prvimi prevzeli tudi v Unichemu. V ta namen smo razvili naravno linijo BIO PLANTELLA ljubiteljem vrtnarjenja ponuja naravne rešitve za prehrano in varstvo rastlin.

Preverite izdelke Bio Plantella >>>

V treh desetletjih je blagovna znamka BIO PLANTELLA širila izbor izdelkov in pridobila status vodilne bio blagovne znamke v Sloveniji, na Hrvaškem in v drugih državah po svetu.

S prenovo dizajna v letu 2016 smo našim potrošnikom ponudili sodobno, jasno in močno podobo, ki postavlja nove trende in sveže smernice v celotni kategoriji.

Popolnoma naravna in učinkovita izbira za bio vrt.

Preverite izdelke Bio Plantella >>>

Strokovnjaki po naravi

Vsi naši izdelki so rezultat dolgoletnega znanja, prevverjenih raziskav in tehnoloških inovacij priznanega slovenskega proizvajalca Unichem. Razvijajo jih strokovnjaki: agronomi, biologi, kmetijski tehniki …

Preden izdelke predstavimo vam, uporabnikom, jih vselej testiramo, da jih preizkusimo in se prepričamo o njihovi učinkovitosti. In s tem nadaljujemo tudi, ko so že na trgu, saj trdno verjamemo, da le tako lahko zagotavljamo kakovost, ki vam bo omogočala uživati med rastlinami in v vrtu.

Preberite tudi, kako testiramo učinkovitost naših izdelkov.

Svetujemo, delimo izkušnje in spremljamo vaše uspehe

Da pa bi bilo vrtnarjenje še lažje, za vas pripravljamo:

Kjer le lahko, zelo radi spremljamo tudi vaše vrtnarske podvige in dosežke.

Preverite izdelke Bio Plantella >>>Več življenja vašim rastlinam

Že od leta 1990 vam pomagamo skrbeti za vaše vrtove. Ponujamo vam več kot 150 različnih izdelkov in vsi so rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij, njihova učinkovitost pa je potrjena v strokovnih laboratorijih.
Mi smo jih preizkusili na svojih, vi pa se prepričajte na vaših vrtovih.