Bio Plantella

Učinkoviti izdelki za ekološko vrtnarjenje

Ljudje se vedno bolj zavedamo prednosti samooskrbe in uživanja pristne, domače in naravne hrane. Skladno s tem, se krepi tudi trend ekološkega vrtnarjenja, katerega smo med prvimi prevzeli tudi v Unichemu. V ta namen smo razvili naravno linijo BIO PLANTELLA ljubiteljem vrtnarjenja ponuja naravne rešitve za prehrano in varstvo rastlin.

Preverite izdelke Bio Plantella >>>

V treh desetletjih je blagovna znamka BIO PLANTELLA širila izbor izdelkov in pridobila status vodilne bio blagovne znamke v Sloveniji, na Hrvaškem in v drugih državah po svetu.

S prenovo dizajna v letu 2016 smo našim potrošnikom ponudili sodobno, jasno in močno podobo, ki postavlja nove trende in sveže smernice v celotni kategoriji.

Popolnoma naravna in učinkovita izbira za bio vrt.

Preverite izdelke Bio Plantella >>>

Strokovnjaki po naravi

Vsi naši izdelki so rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij priznanega slovenskega proizvajalca Unichem. Razvijajo jih strokovnjaki: agronomi, biologi, kmetijski tehniki …

Preden izdelke predstavimo vam, uporabnikom, jih vselej testiramo, da jih preizkusimo in se prepričamo o njihovi učinkovitosti. In s tem nadaljujemo tudi, ko so že na trgu, saj trdno verjamemo, da le tako lahko zagotavljamo kakovost, ki vam bo omogočala uživati med rastlinami in v vrtu.

Preberite tudi, kako testiramo učinkovitost naših izdelkov.

Svetujemo, delimo izkušnje in spremljamo vaše uspehe

Da pa bi bilo vrtnarjenje še lažje, za vas pripravljamo:

Kjer le lahko, zelo radi spremljamo tudi vaše vrtnarske podvige in dosežke.

Preverite izdelke Bio Plantella >>>