NAŠI IZDELKI

Plantella vam pomaga skrbeti za vaše rastline z več kot 150 različnimi visoko kakovostnimi izdelki. Da bi najlažje našli pravega zase, izberite področje vrta, kjer potrebujete izdelek in nato opravilo, ki se ga lotevate.

Filter
Počisti izbiro
Kateri del vrta boste urejali?

Področje uporabe
Za katero opravilo iščete izdelek?

Priprava zemlje in sajenjeNega in dognojevanjeZaščita rastlin


Blagovna znamka
NAŠI IZDELKI

Plantella vam pomaga skrbeti za vaše rastline z več kot 150 različnimi visoko kakovostnimi izdelki. Da bi najlažje našli pravega zase, izberite področje vrta, kjer potrebujete izdelek in nato opravilo, ki se ga lotevate.

Plantella_Organik_25kg_SI-HR-HU

Plantella Organik

Univerzalno 100 % organsko gnojilo

Povsem organsko gnojilo Plantella Organik vsebuje vsa glavna hranila NPK v organski obliki in je primerno za pripravo tal in dognojevanje vseh vrst rastlin. Zaradi posebne obdelave hranila sprošča postopoma, skladno s temperaturo in potrebami rastlin ter tako zagotavlja enakomerno prehranjenost tudi do 6 mesecev. S povečevanjem kationske izmenjalne kapacitete zemlje ter z visoko vsebnostjo suhega in organskega materiala aktivira mikroorganizme za tvorbo humusa v tleh in zagotavlja zdrav razvoj rastlin ter do 30% večji pridelek boljše kakovosti: z več vlaknin, antioksidantov, vitaminov in mineralov. S posebno termično obdelavo je gnojilo zagotovo brez primesi plevelov in bolezni.

Plantella_Organik-K_20kg_SI-HR-HU

Plantella Organik K za plodovke

Specialno 100 % organsko gnojilo

Najboljše 100% organsko gnojilo z naravnim kalijem za boljši razvoj plodovk. Za čvrste plodove boljšega okusa. Gnojenje s Plantella Organik K izboljša strukturo tal, kar koreninam omogoča večjo absorpcijo kisika in s tem boljšo rast rastlin. Organska masa zagotavlja boljše izkoriščanje v tleh prisotnih hranil.

Plantella Organik za vinograde

Specialno 100 % organsko gnojilo

Gnojenje s Plantella Organik za vinograde izboljša strukturo tal, kar koreninam omogoča večjo absorpcijo kisika in s tem boljšo rast rastlin. Visoka vsebnost organske mase pospešuje tvorbo humusa v tleh, stimulira rastlinske encime in spodbuja aktivnost talnih mikroorganizmov.

Plantella Organik za oljke 25 kg

Plantella Organik za oljke

Specialno 100 % organsko gnojilo

Gnojilo uporabljamo za redna začetna gnojenja in pripravo tal. Gnojimo v predpisanih odmerkih spomladi, ko tla potrebujejo veliko hrane za začetek rasti oljk, in jeseni, ko so izčrpana in potrebujejo okrepitev. Z organskim gnojilom lahko gnojimo skozi vso rastno dobo od februarja do novembra. Organsko gnojilo je v obliki pelet, ki jih enostavno potrosimo po površini. Priporočljivo je, da pelete zakopljemo v tla, saj tako gnojilo prične takoj delovati: hitreje pride v območje korenin, s čimer se zmanjšajo izgube hranil.

Plantella-Organik-za-sadike_1,5kg_SI-RS-CZ-SK_33561

Plantella Organik za sadike

Specialno 100 % organsko gnojilo

Dolgo delujoče 100% organsko gnojilo v obliki pelet za sajenje in presajanje vseh vrst sadik. S kombinacijo organske snovi, humiskih in fulvo kislin, omogoča razvoj močnih korenin, kar je ključno za zdrav razvoj rastlin, bujno cvetenje in obilen pridelek. Plantella Organik je dovoljen za EKOLOŠKO pridelavo po Evropski regulativi ES 834/2007.

Biogrena

100 % organsko gnojilo z mikroorganizmi

Biogrena je gnojilo popolnoma naravnega izvora. Bogati tla z organskimi snovmi in pospešuje nastajanje humusa kot osnovnega dejavnika rodovitnosti. Zaradi izjemno visoke mikrobiološke aktivnosti vpliva na življenje v tleh, ga revitalizira – vzpostavlja biološko ravnovesje, ter omogoča sproščanje v tleh naloženih hranil. Biogrena je popolnoma homogeno gnojilo, ki ima stalno kakovost.

Bio Plantella Nutrivit Univerzal

Univerzalno 100 % organsko gnojilo za gredice

Bogati strukturo in aktivnost tal, povečuje delež organske snovi ter enakomerno prehranjuje rastline, s čimer zagotavlja zdravo rast in razvoj ter vitaminsko bogat naraven pridelek. Zaradi oblike granul, ki se raztopijo ob stiku z zemljo in vodo, zagotavlja dolgotrajno dostopnost in hitro sproščanje hranil; zato je primeren tako za začetno gnojenje kot dognojevanje rastlin v rastni dobi.

Bio-Plantella_Nutrivit-paradiznik_1kg_SI-HR

Bio Plantella Nutrivit za paradižnik in plodovke

Specialno 100 % organsko gnojilo

Bogati strukturo in aktivnost tal, povečuje delež organske snovi, ter enakomerno prehranjuje rastline, s čimer zagotavlja zdravo rast in razvoj, ter vitaminsko bogate, naravno pridelane ter čvrste plodove polnega okusa. Zaradi oblike granul, ki se raztopijo ob stiku z zemljo in vodo, zagotavlja dolgotrajno dostopnost in hitro sproščanje hranil, zato je primeren tako za začetno gnojenje kot tudi dognojevanje rastlin v rastni dobi.

Bio-Plantella_Nutrivit-listnata-zelenjava_1kg_SI-HR

Bio Plantella Nutrivit za listnato zelenjavo

Specialno 100 % organsko ognojilo

Zaradi oblike granul, ki se raztopijo ob stiku z zemljo in vodo, zagotavlja dolgotrajno dostopnost in hitro sproščanje hranil; zato je primeren tako za začetno gnojenje kot tudi dognojevanje rastlin v rastni dobi. Gnojilo ima dolgotrajni učinek, ki omogoča razumno gnojenje, preprečitev spiranja v podtalnico in nevarnost ožigov.

Bio-Plantella_Nutrivit-jagode_1kg_SI-HR

Bio Plantella Nutrivit za jagode in jagodičevje

Specialno 100 % organsko gnojilo

Bogati strukturo in aktivnost tal, povečuje delež organske snovi ter enakomerno prehranjuje rastline, s čimer zagotavlja zdravo rast in razvoj, ter vitaminsko bogate, naravno pridelane jagode. Zaradi oblike granul, ki se raztopijo ob stiku z zemljo in vodo, zagotavlja dolgotrajno dostopnost in hitro sproščanje hranil; zato je primeren tako za začetno gnojenje kot tudi dognojevanje rastlin v rastni dobi. Gnojilo ima dolgotrajni učinek: preprečuje spiranje v podtalnico, nevarnost vžigov, in omogoča razumno gnojenje.

Bio-Plantella_Nutrivit-borovnice_1kg_SI-HR

Bio Plantella Nutrivit za borovnice in kisloljubne rastline

Specialno 100 % organsko gnojilo

Bogati strukturo in aktivnost tal, povečuje delež organske snovi ter enakomerno prehranjuje rastline, s čimer zagotavlja zdravo rast in razvoj ter vitaminsko bogate, naravno pridelane ameriške borovnice. Ostalim kisloljubnim rastlinam pa zagotavlja optimalno kislo pH vrednost, ki jo potrebujejo za zdravo rast in razvoj. Zaradi oblike granul, ki se raztopijo ob stiku z zemljo in vodo, zagotavlja dolgotrajno dostopnost in hitro sproščanje hranil; zato je primeren tako za začetno gnojenje kot tudi dognojevanje rastlin v rastni dobi. Gnojilo ima dolgotrajni učinek: preprečuje spiranje v podtalnico, nevarnost vžigov, in omogoča razumno gnojenje.

VEČ PLANTELLINIH VRTNARSKIH NASVETOV?

Naročite jih v svoj e-nabiralnik

Spremljajte praktične nasvete za svoj vrt.
Pridobite nove ideje za vrtnarjenje.
Preverite ponudbo naših izdelkov.

Za uspešen prejem je potrebno obljukati in se strinjati s spodnjo izjavo:

Prejemanje lahko kadarkoli prekličete z odjavo v nogi naših e-sporočil. Z vašimi podatki bomo ravnali z odgovornostjo. Za pošiljanje e-novic uporabljamo Mailchimp.

S klikom na potrditev, ste seznanjeni s tem, da pošljemo vaše podatke na Mailchimp za obdelavo. Preverite več o Mailchimp politiki zasebnosti tukaj.