Bio Plantella Flora Verde

999.00 

999.00 

Bio Plantella Flora Verde

999.00 

Naravni insekticid proti škodljivcem rastlin

Naravni insekticid iz naravnega piretrina za zatiranje rastlinskih škodljivcev v zelenjavnem in okrasnem vrtu, na sobnih rastlinah in trti.

  • Dovoljeno za ekološko pridelavo
  • Naravni insekticid s takojšnjim učinkom
  • Proti ušem, resarjem, rastlinjakovemu ščitkarju, vinski mušici in drugim škodljivcem v zelenjavnem in okrasnem vrtu, na sobnih rastlinah in trti.
  • Kratka karenčna doba

Pakiranje: 20 mL

Wishlist icon Dodaj na nakupni seznamDodaj na nakupni seznam
Čas uporabe
Področje uporabe

Opis

Naravni insekticidni koncentrat iz naravnega piretrina, pridobljenega iz skrbno izbranih cvetov dalmatinskega bolhača. Z visoko vsebnostjo insekticidnih snovi. Odličen je za zatiranje uši, resarjev, rastlinjakovega ščitkarja, škržatov, vinskih mušic in drugih škodljivcev v zelenjavnem vrtu, na okrasnih in sobnih rastlinah ter trti.

Prednosti

  • za ekološko pridelavo
  • naravni insekticid s takojšnjim učinkom
  • uporaba brez izkaznice, prodaja v trgovinah, registriranih za prodajo FFS
  • razširjena uporaba za uši, resarje in rastlinjakove ščitkarje na trti za pridelavo vinskega in namiznega grozdja (plodove vinske mušice), paradižniku in jajčevcih,  papriki in kumarah, solati,  okrasnih rastlinah zunaj in v zaščitenih prostorih.
  • kratka karenčna doba

Naredili smo test učinkovitosti

Učinkovito odpravljanje škodljivcev je ključno za vse procese, ki se odvijajo v rastlini, saj ti vplivajo na razvoj, pa tudi na tvorbo zdravih in okusnih plodov. Zato smo v naših testnih nasadih, pa tudi pri tujih neodvisnih inštitucijah opravili več testov učinkovitosti delovanja naravnih insekticidov, da bi preverili, ali je res mogoče rastline pred škodljivci dovolj učinkovito obvarovati, ne da bi pri tem resneje vplivali na okolje.

Preberite, ali je naravno dovolj učinkovito proti škodljivcem rastlin? >>>

 


Uporaba

Koncentrat razredčite, dobro premešajte in poškropite po rastlinah, kjer so se pojavili škodljivci. Za najboljši učinek škropite zjutraj ali zvečer, ko je sušenje počasnejše in zato učinkovitost insekticida večja. Za največjo učinkovitost ponovite škropljenje čez 3 dni.

Fitofarmacevtsko sredstvo uporabljajte varno in pred uporabo vedno preberite etiketo in informacije o sredstvu. Če ste vključeni v integrirano pridelavo, uskladite rabo s tehnološkimi navodili. Sredstvo je naprodaj v specializiranih prodajalnah fitofarmacevtskih sredstev.

 

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI: