Bio Plantella Kenyatox

Naravni insekticid proti škodljivcem rastlin

Naravni insekticid iz naravnega piretrina za zatiranje listnih uši, rastlinjakovega ščitkarja in gosenic metuljev na okrasnih rastlinah. Pripravljen za takojšnjo uporabo.

  • 100 % naravni insekticid iz piretrina.
  • Kontaktno delovanje.
  • Za zatiranje listnih uši, rastlinjakovega ščitkarja in gosenic metuljev na okrasnih rastlinah.
  • Učinek je viden takoj.

Pakiranje: 750 mL

Čas uporabe
Področje uporabe

Opis

Naravni insekticid v spreju je že pripravljen za uporabo. Deluje na osnovi naravnega piretrina, pridobljenega iz skrbno izbranih cvetov dalmatinskega bolhača, z visoko vsebnostjo insekticidnih snovi. Odličen je za zatiranje listnih uši, rastlinjakovega ščitkarja in gosenic metuljev na okrasnih rastlinah na prostem in v rastlinjaku.

Prednosti

  • povsem naravni insekticid s takojšnjim učinkom.
  • vsebuje naravno aktivno snov piretrin iz rastline dalmatinski bolhač.
  • izboljšana formula ne vsebuje sinergista PBO (piperonyl butoxide), zato je izdelek še bolj naraven, nevarnost ožigov pri nepravilni uporabi pa je manjša.
  • deluje takoj in izjemno učinkovito.
  • karenca ni potrebna, saj se sredstvo na svetlobi hitro razgradi.
  • primeren za uporabo v zunanjih in notranjih prostorih.

Naredili smo test učinkovitosti

Učinkovito odpravljanje škodljivcev je ključno za vse procese, ki se odvijajo v rastlini, saj ti vplivajo na razvoj, pa tudi na tvorbo zdravih in okusnih plodov. Zato smo v naših testnih nasadih, pa tudi pri tujih neodvisnih inštitucijah opravili več testov učinkovitosti delovanja naravnih insekticidov, da bi preverili, ali je res mogoče rastline pred škodljivci dovolj učinkovito obvarovati, ne da bi pri tem resneje vplivali na okolje.

Preberite, ali je naravno dovolj učinkovito proti škodljivcem rastlin? >>>

Uporaba

Naravni insekticid Bio Plantella Kenyatox uporabite ob pojavu rastlinskih škodljivcev kot so listne uši, rastlinjak ščitkar in gosenice metuljev na okrasnih rastlinah.

Insekticid je v pršilki in že pripravljen za takojšnjo uporabo.  Pred uporabo sredstvo dobro pretresemo ter enakomerno napršimo z razdalje 40 – 50 cm po napadenih delih rastlin, tudi po spodnji strani listov. Pazimo, da z listov čim manj kaplja.
Ob večjem napadu škodljivcev pršenje po 7 dneh ponovimo. Za najboljši učinek škropite zjutraj ali zvečer, ko je sušenje počasnejše in zato učinkovitost insekticida večja. Ne pršimo na močnem soncu.

Po pršenju v zaprtih prostorih, le-te prezračimo. Očistimo površine, ki so bile nehote popršene.

S sredstvom je dovoljeno tretirati največ trikrat v rastni dobi.  Karenca ni potrebna.

Fitofarmacevtsko sredstvo uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in informacije o sredstvu.

Opombe: pred uporabo obvezno preberite navodilo, uskladite rabo glede na VVO. Če ste vključeni v integrirano pridelavo, uskladite rabo s tehnološkimi navodili.

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI:

Paket izdelkov za čudovit okrasni vrt

Morda vam bo prav tako všeč…