Bio Plantella Natur koncentrat

Naravni pripravek iz njivske preslice v koncentratu za večjo odpornost rastlin

Visokokakovostno naravno sredstvo iz izvlečka njivske preslice rastline krepi ter jih v času vegetacije ohranja vitalne in odporne proti boleznim.

  • krepi celične stene rastlin in preprečuje vstop bolezni
  • bogat z minerali in vitaminom E

Pakiranje: 50 mL

Čas uporabe
Področje uporabe

Opis

Naravni pripravek vsebuje izvleček skrbno izbrane njivske preslice, izjemno bogate s silicijem, kalcijem in kobaltom, ter optimalno vsebnostjo drugih mineralov in vitamina E. Silicijeva kislina utrjuje celične stene rastlin, ki tako postanejo odpornejše, žveplove spojine pa rastlino krepijo.

Zaradi visoke vsebnosti silicija, kalcija in kobalta ter drugih mineralov je njivska preslica sicer dobro poznana kot odlično sredstvo za krepitev sadnega drevja, vrtnin in okrasnih rastlin.

Z izborom pravih rastlin in pravilno formulo je tak učinek toliko večji.

 

Prednosti

  • povsem rastlinska osnova
  • visoka vsebnost mineralov
  • krepi celice rastlin.

Uporaba

Pred uporabo plastenko Bio Plantella Natur Koncentrat dobro pretresite in zmešajte z vodo v ustreznem razmerju: za kumare in paradižnik v 0,1-odstotni koncentraciji ( ml na 10 l vode); za jablane v 0,5-odstotni koncentraciji (50 ml na 10 l vode); za breskve, ribez, češplje, češnje, vrtnine in okrasne rastline v 0, 1- do 0,5-odstotni koncentraciji (10 do 50 ml na 10 l vode).

Brozgo dobro premešajte in po končani pripravi takoj uporabite. Rastline temeljito poškropite s pripravljeno raztopino. Za najboljši učinek priporočamo redno uporabo v razmiku 7 do 10 dni, ter po vsakem obilnem dežju v vsej rastni dobi. Mešanja z drugimi sredstvi ne priporočamo.

Shranjevanje: sredstvo hranite v izvirni embalaži, v suhem prostoru in pri temperaturi med 0 in 30°C – ločeno od hrane, pijače in krmil ter nedostopno otrokom. Pred uporabo vedno preberite etiketo in informacije o sredstvu.

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI:

Sorodni izdelki

Morda vam bo prav tako všeč…