Bio Plantella Organsko za paradižnike

100 % organsko za paradižnike in plodovke

Povsem naraven visoko kakovostni biostimulant iz izvlečka morskih alg, z vitamini, minerali in povečanim deležem kalija je idealen za zdrav razvoj, večji pridelek, boljšo kakovost plodov ter poln okus vaših domačih paradižnikov, paprik, kumar, bučk in ostalih plodovk.

 • Organski biostimulant iz morskih alg;
 • Omogoča uravnotežen razvoj korenin, listov in plodov;
 • Za zdrav razvoj rastlin, bujno cvetenje in kakovostne plodove;
 • Za več okusnih in vitaminsko bogatih paradižnikov in drugih plodovk;
 • Primeren tudi za vegane;
 • Za trajnostno vrtnarjenje.

Pakiranje: 1 L

Čas uporabe
Področje uporabe

Opis

BIO Plantella Organsko za paradižnike, paprike, bučke, melancane in druge plodovke iz morskih alg

Bio Plantella Organsko za paradižnike je tekoč biostimoulant iz morskih alg s posebej razvito formulo, da spodbuja zdrav razvoj korenin, krepko rast, obilno cvetenje in večji pridelek paradižnikov in drugih plodovk polnejšega okusa na povsem naraven in ekološki način.

Bio Plantella Organsko za paradižnike je v tekoči obliki, s čimer rastlinam zagotavlja vsa potrebna hranila, vitamine in minerale. Z redno uporabo biostimulanta bogatimo tla in tudi krepimo koreninski sistem. Z razvojem močnega koreninskega sistema lahko plodovke, kot so paradižnik, paprika, buče in bučke, kumare … učinkovito absorbirajo vodo in hranila iz tal, kar bo podpiralo njihovo zdravje in vzdržljivost. Z močnimi in zdravimi koreninami in rastjo bodo lažje prenašale različne vremenske pogoje ter se borile proti škodljivcem in boleznim.

Z redno uporabo našega gnojila boste plodovkam povečali metabolizem in pospešili rast, zvišala pa se tudi odpornost teh rastlin proti pozebi in drugim stresnim pogojem. Tako boste spodbudili zdravo in pospešeno tvorbo okusnih in sočnih paradižnikov, paprik, kumar, bučk …

Prednosti

 • 100 % organska sestava;
 • Morske alge plodovkam omogočajo odličen razvoj;
 • Z naravnimi rastlinskimi rastnimi hormoni ter mešanico potrebnih hranil, aminokislin, ogljikovih hidratov in vitaminov;
 • Preverjeno učinkovita formula za zdrav in močan koreninski sistem, optimalno rast, cvetenje in oblikovanje čvrstih in sočnih plodov;
 • Tekoča oblika, ki rastlinam zagotavlja toliko hranil, kot jih potrebujejo.
Testirana učinkovitost:

Naša posebna formula je rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij. Njena učinkovitost je testirana in potrjena v strokovnih laboratorijih.

Bio Plantella Organsko za paradižnike vsebuje skrbno izbrano formulo, ki je ključna za zdrav razvoj paradižnikov in drugih plodovk. Zelo je bogat z organsko snovjo in vsebuje vsa glavna hranila: dušik, fosfor in kalij, ter številna mikro hranila in še 40 mineralov. Zlasti kalija vsebuje zelo veliko, zato so morske alge praktično nujne za plodovke in kapusnice, ki so izjemen porabnik kalija.

Vsebuje pa še naravne rastlinske hormone, kot so citokinin in avksini – ti stimulirajo rast in razvoj rastlin. Tako bodo vaše najljubše rastline prejele vse, kar potrebujejo za močan koreninski sistem, krepko rast in več zdravih in sočnih plodov.

Preverite tudi, zakaj so morske alge ključne za dober pridelek >>

Preprosta uporaba:

Bio Plantella Organsko za paradižnike je enostaven za uporabo. Preprosto ga odmerite v merilnem pokrovčku, razredčite v vodi in zalijete rastline po navodilih na embalaži.

Priporočamo redno uporabo še posebej med aktivno rastno sezono, da zagotovite optimalne rezultate in dopber in zdrav pridelek.

100 % naravno in ekološko

Bio Plantella Organsko za paradižnike iz morskih alg je odlična naravna izbira za vzdrževanje zdravega, trajnostnega in ekološkega vrta.  Surovine so v skladu z ekološko uredbo ES in njenimi spremembami in so primerne za ekološko pridelavo.

Mi smo preizkusili na naših, vi pa se prepričajte na svojih rastlinah:  

Ne glede na to, ali imate paradižnike, paprike, jajčevce, bučke ali melone posajene v posodah, visokih gredah ali vrtnih gredicah, boste z uporabo našega izdelka zagotovili, da bodo rastline v najboljši formi.

Preizkusite še Plantelline nasvete v brezplačnem vodiču:
Zlata pravila eko vzgoje domačega paradižnika

Danes je paradižnik najbolj razširjena vrtnina na svetu. Pestrost oblik plodov in barvnih odtenkov paradižnika je navdušujoča! Rdeči, mesnati, okrogli, grmičasti, rumeni, črni, češnjevi … vzgoja paradižnika v domačem vrtu, visoki gredi ali večji posodi na balkonu nam pričara pravo paleto barv, da o okusu in uporabnosti sploh ne govorimo. Zagotovo je paradižnik najljubša plodovka tudi na slovenskih vrtovih. Čeprav je vzgoja domačega paradižnika pogosto zahtevna, zlasti boju z boleznimi, nam bo z nasveti, zbranimi v tem vodiču, gotovo uspelo vzgojiti veliko slastnih domačih eko paradižnikov.

Prenesite vodič in spoznajte vse skrivnosti Plantellinih strokovnjakov za zdrav in bogat pridelek paradižnikov.

Uporaba

PREPROSTO KOT 1, 2, 3 s PLANTELLO

Izdelek je primeren za vse vrste plodovk: paradižnike, kumare, bučke, jajčevce, feferone in paprike. Pred uporabo ga pretresite in z merilnim pokrovčkom odmerite ustrezno količino. S pripravljeno raztopino nato rastline zalijte.

Doziranje:

Rastlina

Zalivanje
(na 1 L vode)

Čas uporabe
(št. dni)

Paradižnik

30 ml

Na 7 dni

Kumare, paprike in druge plodovke

15 ml

Na 7 dni

 

Shranjevanje: Izdelek hranite v originalni embalaži, suhem in zračnem prostoru. Ne sme zmrzniti.

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI:

Bio Plantella paket za paradižnike, bučke, paprike, feferone in druge plodovke

Morda vam bo prav tako všeč…

Video