Bio Plantella Rumene lepljive ploščice – v obliki metuljčkov

Lepljive plošče za mehansko zatiranje škodljivcev balkonskih in sobnih rastlin

Bio Plantella rumene lepljive ploščice so odlična mehanska naravna zaščita sobnih in balkonskih rastlin, pred širokim spektrom rastlinskih škodljivcev. Sedaj tudi v novi obliki metulja.

Pakiranje: 10 kosov

Čas uporabe
Področje uporabe

Opis

Lepljive ploščice s skrbno izbranim odtenkom rumene barve privlačijo številne rastlinske škodljivce, kot so listne uši, rastlinjakovi ščitkarji in razni resarji. Ko se škodljivec približa plošči, se prilepi na hitro lepljiv premaz entomološkega lepila. Lepljive plošče v novi embalaži so v obliki metulja.

Prednosti

  • učinkovito zaščito rastlin pred škodljivci zagotavljajo s
  • z natančno določeno rumeno barvo, ki škodljivca zagotovo zvabi v past
  • visokokakovostnim entomološkim lepilom, ki omogoča hitro lepljivost tudi zelo lahkih škodljivcev, se ne izpira in ne topi ter je rastlinam neškodljivo
  • dolgo obstojnostjo (tudi nekaj mesecev) zaradi visoke odpornosti proti spremembam temperature in vlage – plošče so obstojne tudi pri višjih temperaturah (nad 20 stopinj Celzija)
  • zaščito plošč s silikonskim papirjem, ki varuje lepilo pred izsuševanjem, tudi kadar plošč dalj časa ne uporabljate
  • paličicami za obešanje, s čimer omogočajo preprosto uporabo, plošče pa ostanejo na mestu, kamor ste jih postavili

Uporaba

Za učinkovito zaščito rastlin v korita ali okrasne lonce enakomerno postavite 2 do 4 ploščice na m2. Ko je lepljiva površina prekrita s škodljivci, jih zamenjajte z novimi.

Shranjevanje: rumene plošče shranjujte v suhem prostoru, pri temperaturi do 35°C, zunaj dosega otrok in ločeno od hrane, pijače in krmil.

Odstranjevanje: plošče in embalažo odstranite kot komunalni odpadek.

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI:

Video