Bio Plantella Vrt

100 % organsko

Povsem naraven visoko kakovostni biostimulant iz izvlečka morskih alg, vitamini in minerali poskrbi za zdrav razvoj, bujno cvetenje, večji pridelek, boljšo kakovost plodov ter poln okus.

  • Organski biostimulant iz morskih alg;
  • Omogoča uravnotežen razvoj korenin, listov in plodov;
  • Za zdrav razvoj rastlin, bujno cvetenje in kakovostne plodove;
  • Primeren tudi za vegane;
  • Za trajnostno vrtnarjenje.

Pakiranje: 500 mL, 1 L, 3 L

Čas uporabe
Področje uporabe

Opis

BIO Plantella Vrt – 100 % organsko in iz morskih alg za zelenjavni vrt, sadne in okrasne rastline

 

Bio Plantella Vrt je tekoč biostimoulant iz morskih alg s posebej razvito formulo, da spodbuja zdrav razvoj korenin, krepko rast, obilno cvetenje in večji pridelek polnejšega okusa na povsem naraven in ekološki način.

 

Bio Plantella Vrt je v tekoči obliki, s čimer rastlinam zagotavlja primerne količine vseh glavnih in mikrohranil, pa tudi vitaminov in še 40 mineralov. Glavna sestavina so tekoči izvlečki iz morskih alg, ki na rastline izjemno dobro delujejo. Z redno uporabo biostimulanta bogatimo tla in tudi krepimo koreninski sistem. Z razvojem močnega koreninskega sistema lahko vrtnine, kot so solata, kumare ali paradižnik, sodno drevje, zelišča ali jagode in jagodičevje, pa tudi okrasne rastline učinkovito absorbirajo vodo in hranila iz tal, kar bo podpiralo njihovo zdravje in vzdržljivost. Z močnimi in zdravimi koreninami in rastjo bodo lažje prenašale različne vremenske pogoje ter se borile proti škodljivcem in boleznim.

 

Z redno uporabo našega gnojila boste tako spodbudili zdravo in enakomerno rast ter tvorbo okusnih in sočnih plodov.

Prednosti

  • 100 % organska sestava;
  • Morske alge rastlinam omogočajo odličen razvoj;
  • Z naravnimi rastlinskimi rastnimi hormoni ter mešanico potrebnih hranil, aminokislin, ogljikovih hidratov in vitaminov;
  • Preverjeno učinkovita formula za zdrav in močan koreninski sistem, optimalno rast in cvetenje;
  • Tekoča oblika, ki rastlinam zagotavlja toliko hranil, kot jih potrebujejo.
Testirana učinkovitost:

Naša posebna formula je rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij. Njena učinkovitost je testirana in potrjena v strokovnih laboratorijih.

Bio Plantella Vrt vsebuje skrbno izbrano formulo, ki je ključna za zdrav razvoj vrtnin, zelišč, sadnih in okrasnih rastlin. Zelo je bogat z organsko snovjo in vsebuje vsa glavna hranila: dušik, fosfor in kalij, ter številna mikro hranila in še 40 mineralov. Vsebuje pa še naravne rastlinske hormone, kot so citokinin in avksini – ti stimulirajo rast in razvoj rastlin. Tako bodo vaše najljubše rastline prejele vse, kar potrebujejo za močan koreninski sistem, krepko rast in več zdravih in sočnih plodov.

Preverite tudi, zakaj so morske alge ključne za dober pridelek >>

Preprosta uporaba:

Bio Plantella Vrt je enostaven za uporabo. Preprosto ga odmerite v merilnem pokrovčku, razredčite v vodi in zalijete rastline po navodilih na embalaži.

Priporočamo redno uporabo še posebej med aktivno rastno sezono, da zagotovite optimalne rezultate in dopber in zdrav pridelek.

100 % naravno in ekološko

Bio Plantella Vrt iz morskih alg je odlična naravna izbira za vzdrževanje zdravega, trajnostnega in ekološkega vrta.  Surovine so v skladu z ekološko uredbo ES in njenimi spremembami in so primerne za ekološko pridelavo.

Mi smo preizkusili na naših, vi pa se prepričajte na svojih rastlinah:  

Ne glede na to, ali imate vrtnine, zelišča, sadno drevje, jagodičevje ali cvetje v cvetličnih lončkih, visokih gredah ali vrtnih gredicah, boste z uporabi Bio Plantella Vrt zagotovili, da bodo rastline v najboljši formi.

Mnenja zadovoljnih uporabnikov:

Uporaba

PREPROSTO KOT 1, 2, 3 s PLANTELLO

Izdelek je primeren za vrtnine, zelišča in začimbe, sadno drevje in jagodičevje, balkonske in okrasne rastline. Bio Plantella Vrt lahko uporabljate za zalivanje ali foliarno škropljenje po listih rastlin.

Doziranje:

Rastlina Zalivanje
(na 1 L vode)
Škropljenje
(na 1 L vode)
Čas uporabe
(št. dni)
Vrtnine in jagodičevje 30 ml 10 ml Na 7 dni
Zelišča in začimbe 15 ml 5 ml Na 14 dni
Sadno drevje in vinska trta 30 ml 10 ml Na 7 dni
Balkonske in okrasne rastline 20 ml 5 ml Na 7 dni

 

Gnojenje z zalivanjem:

Bio Plantella Vrt pretresite in z merilnim pokrovčkom odmerite ustrezno količino, s pripravljeno raztopino nato rastline zalijte. Vrtnine, sadno drevje, balkonske rože ali druge okrasne rastline zalivajte od začetka pomladi do pozne jeseni.

Gnojenje preko listov

Za gnojenje preko listov – foliarno škropljenje uporabite ustrezno količino in škropite po listih v hladnejših delih dneva, ko so listne pore odprte. Foliarna uporaba je priporočljiva predvsem pri sadnem drevju, vrtninah, trati in okrasnih grmovnicah.

Preverite tudi: Foliarno gnojenje – se splača ali ne?

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI:

Za bogat vrt uporabite tudi

Morda vam bo prav tako všeč…