Bio Plantella Zemlja za visoke grede

Specialna zemlja za eko pridelek

Zemlja prilagojena pogojem in razmeram za vzgojo  v visokih gredah.

  • Kombinacija šot zagotavlja dobro zračnost
  • Dodani mikroorganizmi in amino kisline
  • Najbolj optimalen pH za dobro uspevanje rastlin

Pakiranje: 60 L

Čas uporabe
Področje uporabe

Opis

Visoko kakovostna organska zemlja za vrtnarjenje v visokih gredah: za sajenje in presajanje zelenjave, zelišč in cvetja.

Prednosti

  • izbrana kombinacija huminskih šot in dodatkov
  • dodatek humusa deževnikov, vitaminov in aminokislin
  • organsko gnojilo za dolgotrajno prehranjenost rastlin
  • dobro zadrževanje vlage, tudi v sušnih obdobjih
  • aktiven razvoj korenin, rasti, cvetov in okusnih plodov
Testirana učinkovitost:

Naša posebna formula substratov je rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij. Njena učinkovitost je testirana in potrjena v strokovnih laboratorijih.

Substrati Plantella in Bio Plantella vsebujejo najkakovostnejšo šoto in hranljive snovi prilagojene potrebam rastlin, imajo točno določeno pH vrednost in uravnan vodno-zračni režim. Preverjeno pa so tudi čisti (brez polutantov, plevelov in drugih nečistoč) in zato primerni za varno uporabo.

Bio Plantella Zemlja za visoke grede vsebuje skrbno izbrano kombinacijo sestavin, ki je ključna za razvoj eko pridelka v visokih gredah. Vsebuje najkakovostnejše šote, vsa potrebna hranila in mikrohranila. Tako bodo vaše rastline prejele vse, kar potrebujejo za razvoj močnega koreninskega sistema, krepko rast, lepo in zdravo listje, tvorbo cvetov in okusnih plodov.

Preprosta uporaba:

Bio Plantella Zemlja za visoke grede je enostavna za uporabo.

100 % naravno in ekološko

Bio Plantella Zemlja za visoke grede je odlična naravna izbira za vzdrževanje zdravega, trajnostnega in ekološkega vrta. Surovine so v skladu z ekološko uredbo ES in njenimi spremembami in so primerne za ekološko pridelavo.

Mi smo preizkusili na naših, vi pa se prepričajte na svojih rastlinah:  

Ne glede na to, ali ste izkušen vrtnar ali začetnik, bo naš substrat za visoke grede vsekakor izboljšal vaše vrtnarske spretnosti in prinesel čudovite rezultate. Izberite subtrate Plantella in vzgojite svoj prekrasen vrt doma, na balkonu ali pred hišo.

Uporaba

PREPROSTO KOT 1, 2, 3 s PLANTELLO

Bio Plantella Zemljo za visoke grede uporabljamo za sajenje in presajanje zelenjave, zelišč in cvetja v visoke grede.

Izkopljemo jamo, skoraj 3-krat večjo od koreninske grude sadike in nasujemo 5 – 6 cm zemlje. Na sredo jame položimo rastlino, zapolnimo s substratom, ga nežno pritisnemo k rastlini in zalijemo z vodo, najbolje z deževnico.

Dognojevanje: Bio Plantella zemlja za visoke grede vsebuje dovolj hranil za 3 – 4 tedne. Nato priporočamo redno dognojevanje z visoko kakovostnim 100% organskim specialnim gnojilom Bio Plantella Nutrivit za visoke grede.

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI:

Izdelki Plantella za vzgojo v visokih gredah

Morda vam bo prav tako všeč…