Plantella Cvet

Specialno tekoče gnojilo za več cvetenja

Edinstveno tekoče gnojilo za več cvetenja. S posebej prilagojeno sestavo in dodanimi vitamini, morskimi algami in aktivatorji cvetenja spodbuja obilno cvetenje vseh cvetočih sobnih, okenskih in balkonskih rastlin.

  • optimalna kombinacija vseh glavnih in mikrohranil
  • dodani vitamini, morske alge in aktivatorji cvetenja
  • spodbuja zdrav razvoj korenin, kompaktno rast in bujno cvetenje
  • za dolgotrajno in bujno cvetenje v živahnih barvah

Pakiranje: 500 mL, 1 L, 3 L

Čas uporabe
Področje uporabe

Opis

Plantella Cvet – specialno gnojilo za balkonske in okenske rože ter domače lončnice

Plantella Cvet, tekoče gnojilo za cvetoče rastline, je posebej oblikovano, da pospeši rast, zdravje in bujnost vaših najljubših cvetočih rastlin. Ne glede na to, ali gojite balkonske rože, kot so pelargonije, bršljanke, begonije, vodenke, fuksije … ali pa cvetoče sobne rastline, kot so flamingovec, vijolice, amarilis, božična zvezda in druge, bo naše gnojilo poskrbelo za bogato cvetenje in živahne cvetove, ki bodo zagotovo očarali vse obiskovalce.

Plantella Cvet - gnojilo za več cvetenja

Prednosti

  • Optimalna kombinacija vseh glavnih in mikrohranil;
  • Dodani vitamini, morske alge in aktivatorji cvetenja.
  • Spodbuja zdrav razvoj korenin, kompaktno rast in bujno cvetenje;
  • Za dolgotrajno in bujno cvetenje v živahnih barvah.
Testirana učinkovitost:

Naša posebna formula gnojila je rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij. Njena učinkovitost je testirana in potrjena v strokovnih laboratorijih.

Gnojilo Plantella Cvet vsebuje skrbno izbrano kombinacijo sestavin, ki je ključna za zdrav razvoj cvetočih rastlin: vsa potrebna hranila in mikrohranila, morske alge, vitamine in aktivatorje cvetenja. Tako bodo vaše sobne lončnice in balkonske rože prejele vse, kar potrebujejo za močan koreninski sistem, krepko rast, lepo in zdravo listje, tvorbo cvetnih popkov in podaljšano cvetenje vaših rastlin do pozne jeseni.

 

 

Preprosta uporaba:

Gnojilo Plantella Cvet je enostavno za uporabo. Gnojilo preprosto odmerite v merilnem pokrovčku, razredčite v vodi in zalijete rastline po navodilih na embalaži.
Priporočamo redno uporabo v vsej rastni sezoni, da zagotovite optimalne rezultate in dolgotrajno cvetenje.

Mi smo preizkusili na naših, vi pa se prepričajte na svojih rastlinah:  

Ne glede na to, ali ste izkušen vrtnar ali začetnik, bo naše gnojilo za cvetoče rastline vsekakor izboljšalo vaše vrtnarske spretnosti in prineslo čudovite rezultate. Izberite naše gnojilo za cvetoče rastline Plantella Cvet in vzgojite svoj prekrasen cvetlični raj doma, na balkonu ali okenskih policah, poln barv in dišav.

Mnenja zadovoljnih uporabnikov:

Uporaba

PREPROSTO KOT 1, 2, 3 s PLANTELLO

Doziranje:

V 10 L vode raztopite 75 ml gnojila in s pripravljeno raztopino zalivate rastline.

Gnojenje z zalivanjem:

Gnojilo Plantella Cvet pretresite in z merilnim pokrovčkom odmerite ustrezno količino gnojila in s pripravljeno raztopino rastline zalijte. Balkonske rože, okenske in sobne rastline zalivajte vsak teden od začetka pomladi do pozne jeseni, pozimi pa enkrat na tri tedne.

Gnojenje preko listov

Za gnojenje prek listov uporabite isto količino gnojila, škropite po listih enkrat na dva tedna v hladnejših delih dneva, ko so listne pore odprte.

 

Navodila za uporabo na etiketi:

Navodila za uporabo poiščite tudi na zadnji strani embalaže izdelka. Pri 500 ml izdelkih je etiketa z navodili odlepilna. Preverite spodnji desni vogal nalepke, odlepite in preberite celotna navodila.

Poglejte v videu >>>

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI:

Za bujno cvetje živahnih barv uporabite izdelke Plantella

Morda vam bo prav tako všeč…