Plantella List

Specialno tekoče gnojilo za zelene rastline

Edinstveno tekoče gnojilo obogateno z vitamini in izvlečki morskih alg, za gnojenje vseh vrst zelenih sobnih, okenskih, balkonskih in vrtnih rastlin.

  • specialno gnojilo z morskimi algami in vitamini
  • za sijajen videz zelenih balkonskih, sobnih, okenskih in vrtnih rastlin
  • za zdrav razvoj korenin, večjo odpornost na stres, kot je suh zrak, prepih ,premikanje, temperaturne razlike
  • aktivira dolgotrajno in bujno olistanost ter krepko rast

Pakiranje: 500 mL, 1 L

Čas uporabe
Področje uporabe

Opis

Plantella List– specialno gnojilo za zelene balkonske in okenske rože ter domače lončnice

Plantella List, tekoče gnojilo za zelene rastline, je posebej oblikovano, da pospeši rast, zdravje in bujnost vaših najljubših zelenih rastlin. Ne glede na to, ali gojite balkonske rože, kot so okrasne koprive, deteljica, okrasni krompir, okrasne trave  … ali pa zelene sobne rastline, kot so monstera, zamija, pileja, kalateja in druge, bo naše gnojilo poskrbelo za krepko rast in bujno olistanost, ki bodo zagotovo očarali vse obiskovalce.

Plantella List - gnojilo za zelene rastline

Prednosti

  • Optimalna kombinacija vseh glavnih in mikrohranil;
  • Dodani vitamini in morske alge;
  • Spodbuja hitrejšo razrast rastlin in enakomernejši razvoj;
  • Omogoča pravilno prehrano vseh necvetočih okrasnih rastlin.
Testirana učinkovitost:

Naša posebna formula gnojila je rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij. Njena učinkovitost je testirana in potrjena v strokovnih laboratorijih.

Gnojilo Plantella List vsebuje skrbno izbrano kombinacijo sestavin, ki je ključna za zdrav razvoj zelenih rastlin: vsa potrebna hranila in mikrohranila, morske alge in vitamine. Tako bodo vaše sobne lončnice in balkonske zelene rastline prejele vse, kar potrebujejo za močan koreninski sistem, krepko rast ter lepo in zdravo listje.

Preprosta uporaba:

Gnojilo Plantella List je enostavno za uporabo. Gnojilo preprosto odmerite v merilnem pokrovčku, razredčite v vodi in zalijete rastline po navodilih na embalaži.
Priporočamo redno uporabo v vsej rastni sezoni, da zagotovite optimalne rezultate in dolgotrajno cvetenje.

Mi smo preizkusili na naših, vi pa se prepričajte na svojih rastlinah:  

Ne glede na to, ali ste izkušen vrtnar ali začetnik, bo naše gnojilo za zelene rastline vsekakor izboljšalo vaše vrtnarske spretnosti in prineslo čudovite rezultate. Izberite naše gnojilo za zelene rastline Plantella Luist in vzgojite svoj prekrasen zeleni raj doma, na balkonu ali okenskih policah.

Mnenja zadovoljnih uporabnikov:

Uporaba

PREPROSTO KOT 1, 2, 3 s PLANTELLO

Doziranje:

V 10 L vode raztopite 75 ml gnojila in s pripravljeno raztopino zalivate rastline.

Gnojenje z zalivanjem:

Gnojilo Plantella List pretresite in z merilnim pokrovčkom odmerite ustrezno količino gnojila in s pripravljeno raztopino rastline zalijte. Zelene balkonske, okenske in sobne rastline zalivajte vsak teden od začetka pomladi do pozne jeseni, pozimi pa enkrat na tri tedne.

Gnojenje preko listov

Za gnojenje prek listov uporabite isto količino gnojila, škropite po listih enkrat na dva tedna v hladnejših delih dneva, ko so listne pore odprte.

 

Navodila za uporabo na etiketi:

Navodila za uporabo poiščite tudi na zadnji strani embalaže izdelka. Pri 500 ml izdelkih je etiketa z navodili odlepilna. Preverite spodnji desni vogal nalepke, odlepite in preberite celotna navodila.

Poglejte več v videu >>>

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI:

Paket izdelkov za zavidanja vredne rože

Morda vam bo prav tako všeč…