Plantella Formula 365 za travo

Specialno dolgodelujoče gnojilo - 1x gnojenje v sezoni

Membransko gnojilo Formula 365, je idealno za gosto, močno in žametno zeleno trato. Omogoča tehnološko dovršenost na področju prehrane rastlin.

  • membransko gnojilo z dolgotrajnim delovanjem
  • gnojimo samo enkrat v sezoni
  • nadzorovano sproščanje hranil glede na temperaturo zemlje in vlago
  • uravnotežena prehrana trate skozi vse leto
  • za gosto, močno in zdravo zelenico

Pakiranje: 1 kg

Čas uporabe
Področje uporabe

Opis

Plantella Formula 365 je pametno gnojilo za travo. Vlaga v zemlji prodre skozi membrano in raztaplja hranila, ki se najbolj intenzivno sproščajo v času rasti. Membrana deluje na temperaturni osnovi: pri nižjih temperaturah, ko rastline mirujejo, membrana prepušča manj snovi in obratno. Tako dobijo rastline v vsakem trenutku ravno pravšnjo količino hranil.

Postopno sproščanje zagotavlja, da bo trata vso sezono močna in zdrava.

Prednosti

  • Podaljšano delovanje: hranila se nadzorovano sproščajo glede na temperaturo zemlje in s tem zagotavljajo uravnoteženo prehrano rastlin
  • Tehnološka dovršenost: temelji na tehnološko dovršeni izdelavi membrane, ki ovija hranila dušika, fosforja in kalija
  • Okolju prijazno: zaradi nadzorovanega postopnega sproščanja je gnojilo okolju prijaznejše, saj ne obremenjuje podtalnice
  • Gnojenje 1 x v sezoni: že enkratno gnojenje zadostuje za (profesionalno) nego trate v celotni rastni sezoni in zagotavlja popoln videz vaše okolice
  • 5 x manjša poraba: raba gnojil je razumnejša, saj za isto površino letno porabite do petkrat manj gnojila;

Preprosta uporaba: nega trate je preprostejša, prihranek časa pa lahko namenite uživanju v lepo urejeni okolici svojega doma.

 

[Prenesite vodič]

Kako do sanjske trate

Vrtna trata je lahko uporaben in hkrati privlačen del vrta, lep kontrast barvastim gredicam, mehko igrišče za otroke in prostor za sprostitev. Velika zelena travnata površina nudi ravnotežje barv v okolju, hkrati pa nas pomirja in sprošča. Ker je na istem mestu dolga leta, se je pri pripravah za sejanje in vzdrževanju trate zares vredno potruditi.

Prenesite vodič in upoštevajte nasvete Plantellinih strokovnjakov za lepo in zdravo trato. 

Uporaba

Ob prvem sejanju travne površine dodajte gnojilo v 10 cm globoko prekopano zemljo in jo nato fino izravnate. Nanjo enakomerno posejete travno seme, povaljate in zalijete z razpršenim curkom vode.

Trato dognojujete v začetku vsake rastne sezone, ko gnojilo enakomerno potrosite po vsem travnatem območju. Trato lahko gnojite tudi v drugih mesecih vse do septembra.

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI:

Plantella Formule za bujen okrasni vrt

Video