Plantella Organik

Univerzalno 100 % organsko gnojilo

Preverjeno učinkovito dolgo delujoče 100 % organsko gnojilo za pospeševanje nastajanja humusa, večjo rodovitnost tal in bogat pridelek v vrtu, sadovnjaku in okrasnem vrtu.

 • vsebuje najvišji delež organske in suhe snovi med vsemi organskimi gnojili na trgu
 • omogoča 30 % več pridelka
 • aktivira mikroorganizme za tvorbo humusa v tleh
 • pridelki so boljše kakovosti: z več vlaknin, antioksidantov, vitaminov in mineralov

Pakiranje: 7,5 kg, 20 kg, 25 kg

Čas uporabe
Področje uporabe

Opis

Plantella Organik – premium dolgodelujoče 100 % organsko gnojilo za zelenjavni vrt, zelišča, sadovnjak in jagodičevje ter okrasne rastline

100 % organsko gnojilo Plantella Organik je posebej formulirano tako, da posnema in aktivira naravne procese v vrtu in povečuje njihov vpliv na rast zelenjave, zelišč, jagodičevja, sadnega drevja ali okrasnih rastlin v vrtu. Vsebuje optimalno kombinacijo makro in mikro hranil, tako omogoča optimalen razvoj ter večji pridelek, ki ima tudi višjo hranilno vrednost in boljši okus.

Preberite tudi: Zakaj le kakovostno organsko gnojilo zagotavlja najboljšo kakovost pridelka in kaj je ključno pri izboru >>>

Plantella Organik je dolgodelujoče organsko gnojilo. Zaradi posebne obdelave hranila sprošča postopoma, skladno s temperaturo in potrebami rastlin. Tako zagotavlja enakomerno prehranjenost tudi do 6 mesecev.

S povečevanjem kationske izmenjalne kapacitete zemlje ter z visoko vsebnostjo suhega in organskega materiala aktivira mikroorganizme za tvorbo humusa v tleh. Zagotavlja zdrav razvoj rastlin ter do 30% večji pridelek boljše kakovosti: z več vlaknin, antioksidantov, vitaminov in mineralov.

S posebno termično obdelavo je to otgansko gnojilo zagotovo brez primesi plevelov in bolezni.

Z redno uporabo našega gnojila boste tako spodbudili zdravo in enakomerno rast, bujno cvetenje ter tvorbo okusnih in sočnih plodov.

Prednosti

 • Dokazano omogoča do 30 % večji pridelek boljše kakovosti.
 • Visok delež suhe snovi zagotavlja majhno porabo.
 • Hranila se enakomerno sproščajo več kot šest mesecev.
 • Izboljšuje zračnost tal in povečuje sposobnost zadrževanja vode.
 • Rastline dozorijo prej, so bolj zdrave in vsebujejo več vitaminov.
 • Nima neprijetnega vonja.
 • Ne vsebuje primesi plevelov, bolezni, pesticidov in antibiotikov.
 • Vsebuje največji odstotek organske snovi, kar 67 %.
 • Ima dovoljenje za uporabo v EKOLOŠKI PRIDELAVI.
 • Povečuje humus v tleh.
Testirana učinkovitost:

Naša posebna formula gnojila je rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij. Njena učinkovitost je testirana in potrjena v strokovnih laboratorijih.

Učinkovitost organskega gnojila Plantella Organik smo testirali pri vzgoji 3 najpogosteje gojenih sort krompirja v Sloveniji: Primura, Riviera in Desire. V primerjavi s kontrolno njivo smo na njivi, gnojeni s Plantella Organikom odmerili znatno višji pridelek na hektar:

Pri testiranju v nasadu jablan, gnojenih s Plantella Organikom, je pridelek jabolk večji za 25 % v primerjavi z gnojenimi s konkurenčnimi proizvodi kravjega oziroma konjskega izvora.

Primerjali smo tudi vsebnost suhe snovi, sladkorjev, vitaminov in mineralov v različni zelenjavi, pridelani na njivi gnojeni s Plantella Organikom. Rezultati so pokazali znatno višjo kakovost zelenjave:

Preprosta uporaba:

Izdelki Plantella so enostavni za uporabo. Gnojilo je v obliki pelet, ki jih preprosto raztrosimo po tleh. Priporočamo redno uporabo v vsej rastni sezoni, da zagotovite optimalne rezultate: bujno rast in bogat pridelek polnega okusa.

100 % naravno in ekološko

Plantella Organik je odlična naravna izbira za vzdrževanje zdravega, trajnostnega in ekološkega vrta. Surovine so v skladu z ekološko uredbo ES in njenimi spremembami in so primerne za ekološko pridelavo.

Mi smo preizkusili na naših, vi pa se prepričajte na svojih rastlinah:  

Ne glede na to, ali ste izkušen vrtnar ali začetnik, bo naše organsko gnojilo za zelenjavo, sadno drevje in jagodičevje ter okrasne rastline vsekakor izboljšalo vaše vrtnarske spretnosti in prineslo čudovite rezultate. Izberite naše 100 % organsko gnojilo Plantella Organik in vzgojite svoj bogat, cvetoč in okusen vrt.

Mnenja zadovoljnih uporabnikov:

 

Uporaba

PREPROSTO KOT 1, 2, 3 s PLANTELLO

Izdelek je primeren za vrtnine, zelišča in začimbe, sadno drevje in jagodičevje ter okrasne rastline. Plantella Organik lahko uporabljate za začetno temeljno gnojenje in pripravo tal ter za dodatna gnojenja.

Z organskim gnojilom gnojimo v priporočenih odmerkih vso rastno dobo od februarja do novembra, zlasti pa spomladi, ko tla potrebujejo veliko hrane za začetek rasti rastlin, in jeseni, ko so izčrpana in potrebujejo okrepitev.

Organsko gnojilo Plantella Organik je v obliki pelet, ki jih preprosto potrosimo po površini. Največji učinek je, če pelete rahlo zakopljemo ali gnojilo potresemo tik pred dežjem. Tako se peleti hitro raztopijo, hranila pa so rastlinam takoj na voljo.

Priporočena uporaba organskega gnojila Plantella Organik:

Plantella Organik - pravilna uporaba organskega gnojila

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI:

Sorodni izdelki

Morda vam bo prav tako všeč…

Z Organikom do boljšega pridelka