Plantella Proti mahu 3v1

999.00 

999.00 

Plantella Proti mahu 3v1

999.00 

Specialno sredstvo za zatiranje in preprečavanje mahu v zelenici

Specialno sredstvo proti mahu v trati z učinkom 3 v 1 učinkovito odpravlja in preprečuje nastajanje mahu, ter istočasno oskrbuje travo s hranili, jo rahlja in zrači. Da bi preprečili pojavljanje maha in dosegli boljšo zračnost tal, je priporočljivo uporabiti specialno sredstvo Plantella kremenov pesek v količini 25 kg na 10 m².

  • specialno sredstvo za rahljanje in zračenje travne površine
  • dodana hranila za hitro priraščanje in krepko rast trave

Pakiranje: 5 kg, 10 kg

Wishlist icon Dodaj na nakupni seznamDodaj na nakupni seznam
Čas uporabe
Področje uporabe

Opis

Specialno trikomponentno sredstvo proti mahu v travi. Dodana glavna hranila (dušik, fosfor in kalij) trati omogočajo hitro priraščanje, ter krepijo rast. Vsebuje tudi kremenov pesek, ki rahlja in zrači travnato površino.

Prednosti

  • odpravlja in preprečuje mah v trati
  • trato oskrbuje s hranili ter rahlja in zrači travnato površino
  • dodana glavna hranila (dušik, fosfor in kalij) trati omogočajo hitro priraščanje in krepko rast

[Prenesite vodič]

Kako do sanjske trate

Vrtna trata je lahko uporaben in hkrati privlačen del vrta, lep kontrast barvastim gredicam, mehko igrišče za otroke in prostor za sprostitev. Velika zelena travnata površina nudi ravnotežje barv v okolju, hkrati pa nas pomirja in sprošča. Ker je na istem mestu dolga leta, se je pri pripravah za sejanje in vzdrževanju trate zares vredno potruditi.

Prenesite vodič in upoštevajte nasvete Plantellinih strokovnjakov za lepo in zdravo trato. 

Uporaba

Specialno sredstvo proti mahu za trato enakomerno potresete po pokošeni trati, preventivno v količini 5 kg na 100 . Če se je že začel razvijati mah, potresete sredstvo v količini 10 kg na 100 . Boljše delovanje dosežete, če trato po tretiranju zalijete.

Mah se nekaj dni po tretiranju posuši in ga preprosto pograbite z železnimi grabljami. Specialno sredstvo lahko povzroči rahle ožige, vendar se trata hitro obnovi. Na betonskih izdelkih ali talnih oblogah pušča rjave madeže, zato je potrebna previdnost pri uporabi.

Pred trosenjem priporočamo zaščito rok z rokavicami. Da bi preprečili pojavljanje maha in dosegli boljšo zračnost tal, priporočamo uporabo specialnega sredstva Plantella kremenovi peski v količini 25 kg na 10 .

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI:

Video