Plantella Stop mah 3v1

Za zračno in zdravo trato brez nepravilnosti.

Gnojilo z učinkom 3 v 1 učinkovito odpravlja in preprečuje nastajanje nepravilnosti, ter istočasno oskrbuje travo s hranili, jo rahlja in zrači. Da bi preprečili pojavljanje nepravilnosti in dosegli boljšo zračnost tal, je priporočljivo uporabiti specialno sredstvo Plantella kremenov pesek v količini 25 kg na 10 m².

  • travo oskrbuje s hranili,
  • rahlja in zrači travnato površino.
  • dodana hranila za hitro priraščanje in krepko rast trave

Pakiranje: 5 kg, 10 kg

Čas uporabe
Področje uporabe

Opis

Stop mah 3v1 v obliki prahu za gosto zelenico ima trojni učinek:

1) “stop mah”,

2) zračenje trate in

3) gnojenje.

Prednosti

  • travo oskrbuje s hranili,
  • rahlja in zrači travnato površino.
  • dodana hranila za hitro priraščanje in krepko rast trave

[Prenesite vodič]

Kako do sanjske trate

Vrtna trata je lahko uporaben in hkrati privlačen del vrta, lep kontrast barvastim gredicam, mehko igrišče za otroke in prostor za sprostitev. Velika zelena travnata površina nudi ravnotežje barv v okolju, hkrati pa nas pomirja in sprošča. Ker je na istem mestu dolga leta, se je pri pripravah za sejanje in vzdrževanju trate zares vredno potruditi.

Prenesite vodič in upoštevajte nasvete Plantellinih strokovnjakov za lepo in zdravo trato. 

Uporaba

Plantella Stopo mah 3v1  enakomerno potresete po pokošeni trati, preventivno v količini 5 kg na 100 . Boljše delovanje dosežete, če trato po tretiranju zalijete.

Nekaj dni po tretiranju zelenico pograbite z železnimi grabljami. Gnojilo lahko povzroči rahle ožige, vendar se trata hitro obnovi. Na betonskih izdelkih ali talnih oblogah pušča rjave madeže, zato je potrebna previdnost pri uporabi.

Pred trosenjem priporočamo zaščito rok z rokavicami. Da bi preprečili pojavljanje nepravilnosti in dosegli boljšo zračnost tal, priporočamo uporabo specialnega sredstva Plantella kremenovi peski v količini 25 kg na 10 .

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI:

Paket izdelkov Plantella za čudovito trato

Morda vam bo prav tako všeč…

Video