Plantella Specialno gnojilo za pelargonije

Specialno tekoče gnojilo za pelargonije

Specialno tekoče gnojilo, ki zagotavlja bujno in dolgotrajno cvetenje vseh vrst pelargonij.

  • Idealna kombinacija glavnih hranil in mikrohranil za vse vrste pelargonij
  • Spodbuja pravilen razvoj korenin, čudivit videz in bujno cvetenje v živahnih barvah
  • Gnojenje z zalivanjem ali škropljenjem
  • Preprosta uporaba: dodan merilni lonček za odmerjanje gnojila

Pakiranje: 1 L

Čas uporabe
Področje uporabe

Opis

Plantella Specialno gnojilo za pelargonije

Pelargonije so priljubljene zaradi svojih barvitih cvetov in privlačnih listov, zato ima Plantella Specialno tekoče gnojilo za pelargonije unikatno formulo, razvito posebej za njihove potrebe. Sestava gnojila je zasnovana tako, da spodbuja zdrav razvoj korenin, krepko rast in obilno cvetenje. Z razvojem močnega koreninskega sistema lahko pelargonije učinkovito absorbirajo vodo in hranila iz tal, kar bo podpiralo njihovo zdravje in vzdržljivost. Z močnimi in zdravimi listi bodo pelargonije lažje prenašale različne vremenske pogoje ter se borile proti škodljivcem in boleznim. Z redno uporabo našega gnojila boste zagotovili, da bodo vaše pelargonije bujno in obilno cvetele skozi vso rastno obdobje. Obilje živahnih in dolgoživih cvetov pa bo vaš vrt napolnilo s čudovitimi barvami.

Prednosti

  • Prilagojena sestava glavnih NPK-hranil in mikrohranil
  • Rastlini omogoča preprosto vsrkavanje potrebnih hranil skozi korenine in preko listov
  • Majhna poraba
  • Preprosta uporaba: dodan merilni lonček za odmerjanje gnojila
Testirana učinkovitost:

Naša posebna formula gnojila je rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij. Njena učinkovitost je testirana in potrjena v strokovnih laboratorijih.

Plantella Specialno tekoče gnojilo za pelargonije vsebuje skrbno izbrano kombinacijo hranil: NPK 6-6-8 in mikrohranil, ki je ključna za zdrav razvoj teh cvetočih balkonskih rož. Tako bodo vaše najljubše pelargonije prejele vse, kar potrebujejo za močan koreninski sistem, krepko rast, lepo in zdravo listje in bujno cvetenje.

Preprosta uporaba:

Plantella Specialno tekoče gnojilo  za pelargonije je enostavno za uporabo. Preprosto ga odmerite v merilnem pokrovčku, razredčite v vodi in zalijete rastline po navodilih na embalaži.

Priporočamo redno uporabo še posebej med aktivno rastno sezono, da zagotovite optimalne rezultate in dolgotrajno cvetenje.

Mi smo preizkusili na naših, vi pa se prepričajte na svojih rastlinah:  

Ne glede na to, ali imate pelargonije v cvetličnih lončkih, vrtnih gredicah ali cvetličnih koritih, bo naše gnojilo zagotovilo, da bodo vaše pelargonije vedno v najboljši formi. Izberite naše gnojilo za pelargonije in vzgojite svoj prekrasen cvetlični raj, poln barv in dišav.

Uporaba

PREPROSTO KOT 1, 2, 3 s PLANTELLO

Doziranje:

V 10 L vode raztopite 175 ml gnojila in s pripravljeno raztopino zalivate rastline.

Gnojenje z zalivanjem: Gnojilo Plantella Cvet pretresite in z merilnim pokrovčkom odmerite ustrezno količino gnojila in s pripravljeno raztopino rastline zalijte.

Gnojenje preko listov: Za gnojenje prek listov uporabite isto količino gnojila, škropite po listih enkrat na dva tedna v hladnejših delih dneva, ko so listne pore odprte.

S pripravljeno raztopino zalivate ali škropite pelargonije enkrat tedensko, od začetka pomladi do pozne jeseni. Pozimi gnojite enkrat mesečno.

***

Shranjevanje: Hranimo zaprto v originalni embalaži v suhem in zračnem prostoru na sobni temperaturi. Informacije o varnosti in okolju: Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Po uporabi temeljito umiti roke. Odstraniti vsebino / posodo  v skladu z lokalnimi predpisi. To gnojilo vsebuje sečnino, ki lahko vpliva na kakovost zraka. Odvisno od lokalnih pogojev je treba sprejeti ustrezne sanacijske ukrepe.

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI:

Izdelki za bujno balkonsko cvetje

Morda vam bo prav tako všeč…