Plantella Specialno tekoče gnojilo za citruse

Specialno tekoče gnojilo za limone, mandarine in druge citruse

Specialno tekoče gnojilo, ki zagotavlja optimalno rast in veliko plodov vseh vrst citrusov.

  • Prilagojena sestava glavnih NPK-hranil in mikrohranil, dodane morske alge in železo;
  • Spodbuja nastajanje več cvetov in zdravih plodov;
  • Z dodanim železom preprečuje nastanek kloroze, ki je sicer pogosta težava s citrusi;
  • Majhna poraba;
  • Preprosta uporaba: dodan merilni lonček za odmerjanje gnojila.

Pakiranje: 250 ml

Čas uporabe
Področje uporabe

Opis

Plantella Specialno gnojilo za citruse

Plantella Specialno tekoče gnojilo za citruse z unikatno formulo, dodatkom morskih alg in železom spodbuja zdrav razvoj korenin, optimalno rast vseh vrst citrusov, kot so limone, mandarine, pomaranče, kumkvat, in ostali citrusi oz agrumi. Ena od ključnih posebnosti našega gnojila so morske alge in dodano železo. Z dodanim železom v našem gnojilu bodo vaši citrusi razvili bujno in zdravo listje ter ohranili intenzivno zeleno barvo, kar je ključno za optimalno fotosintezo. Poleg tega z uporabo tega gnojila preprečujemo pomanjkanje železa, ki se sicer na citrusih pogosto izrazi kot rumenenje listov (kloroza). Z redno uporabo našega specialnega gnojila za citruse bodo vaša drevesa polna energije, odporna proti boleznim in škodljivcem ter obrodila okusno in kakovostno sadje.

Prednosti

  • Prilagojena sestava glavnih NPK-hranil in mikrohranil, dodane morske alge in železo;
  • Spodbuja nastajanje več cvetov in zdravih plodov;
  • Z dodanim železom preprečuje nastanek kloroze, ki je sicer pogosta težava s citrusi;
  • Majhna poraba;
  • Preprosta uporaba: dodan merilni lonček za odmerjanje gnojila.
Testirana učinkovitost:

Naša posebna formula gnojila je rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij. Njena učinkovitost je testirana in potrjena v strokovnih laboratorijih.

Plantella Specialno tekoče gnojilo za citruse vsebuje skrbno izbrano kombinacijo hranil: NPK 6-8-8, mikrohranil, dodatkom morskih alg in železa, ki je ključna za zdrav razvoj vseh vrst citrusov oz agrumov. Tako bodo vaše najljubše rastline prejele vse, kar potrebujejo za močan koreninski sistem, krepko rast, lepo in zdravo listje in cvetenje in tvorbo okusnih in vitaminsko polnih sadežev.

Preprosta uporaba:

Plantella Specialno tekoče gnojilo za citruse je enostavno za uporabo. Preprosto ga odmerite v merilnem pokrovčku, razredčite v vodi in zalijete rastline po navodilih na embalaži.

Priporočamo redno uporabo še posebej med aktivno rastno sezono, da zagotovite optimalne rezultate in veliko okusnih plodov.

Mi smo preizkusili na naših, vi pa se prepričajte na svojih rastlinah:  

Ne glede na to, ali imate limone, pomaranče, mandarine ali druge citruse v cvetličnih posodah ali vrtnih gredicah, bo naše gnojilo zagotovilo, da bodo vaše rastline vedno v najboljši formi. Izberite naše gnojilo za citruse in vzgojite svoj prekrasen zeleni raj, poln okusnih sadežev in dišav.

Uporaba

PREPROSTO KOT 1, 2, 3 s PLANTELLO

Doziranje:

V 10 L vode raztopite 75 ml gnojila in s pripravljeno raztopino zalivate rastline.

Gnojenje z zalivanjem: Plantella Specialno tekoče gnojilo za citruse pretresite in z merilnim pokrovčkom odmerite ustrezno količino gnojila in s pripravljeno raztopino rastline zalijte.

Citruse vseh vrst zalivamo ali škropimo v obdobju rasti od marca do septembra enkrat na dva tedna, v mirovanju pa enkrat na mesec.

***

Shranjevanje: Hranimo zaprto v originalni embalaži v suhem in zračnem prostoru na sobni temperaturi. Informacije o varnosti in okolju: Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Po uporabi temeljito umiti roke. Odstraniti vsebino / posodo  v skladu z lokalnimi predpisi. To gnojilo vsebuje sečnino, ki lahko vpliva na kakovost zraka. Odvisno od lokalnih pogojev je treba sprejeti ustrezne sanacijske ukrepe.

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI:

Plantella za okusne in zdrave citruse

Morda vam bo prav tako všeč…