Prodajna mesta

Kje kupiti izdelke Plantella in Bio Plantella?

Izdelke za nego in varstvo rastlin Plantella in Bio Plantella lahko najdete v večini trgovin povsod po Sloveniji, na voljo pa so tudi v nekaterih spletnih trgovinah. 

Vsi izdelki niso na voljo na vseh prodajnih mestih. Zaloga po trgovinah je različna.

TRGOVINE ŠIROKE POTROŠNJE


HOBI TRGOVINE


VRTNI CENTRI

…. in drugi vrtni centri v Sloveniji


KMETIJSKE ZADRUGE

…. in druge kmetijske zadruge v Sloveniji


SPLETNE TRGOVINE


Spodaj navedeni izdelki Plantella in Bio Plantella so na voljo le v specializiranih trgovinah:

Spodaj našteti izdelki so na voljo le v specializiranih trgovinah, s klikom na link pridete do seznama prodajnih mest, ki lahko prodajajo tovrstne izdelke. Priporočamo, da pred obiskom trgovine preverite zalogo.

Foto izdelkaNaziv izdelkaTip prodajalneAli je potrebno potrdilo o znanku FFS?
Bio-Plantella_Flora-Kenyatox-Verde-Plus_750ml_SIBio Plantella Kenyatox proti škodljivcemV specializiranih prodajalnah, ki so registrirane za prodajo izključno neživilskega blaga (preveri seznam) ter v specializiranih prodajalnah FFS (preveri seznam)Potrdilo o pridobitvi znanj iz fitomedicine (FFS) NI potrebno.
Bio Plantella Univerzalni fungicid proti boleznimV specializiranih prodajalnah FFS, kjer je na voljo svetovanje in kmetijska lekarna (preveri seznam).Potrdilo o pridobitvi znanj iz fitomedicine (FFS) NI potrebno.
Bio-Plantella_Olje za škropljenje-200-mlBio Plantella Olje za škropljenje proti škodljivcemV specializiranih prodajalnah FFS, kjer je na voljo svetovanje in kmetijska lekarna (preveri seznam).Potrdilo o pridobitvi znanj iz fitomedicine (FFS) NI potrebno.
Bio-Plantella_Flora-Verde_20ml_SIBio Plantella Flora Verde proti škodljivcemV specializiranih prodajalnah FFS, kjer je na voljo svetovanje in kmetijska lekarna (preveri seznam).Potrdilo o pridobitvi znanj iz fitomedicine (FFS) NI potrebno.
Plantella_RHIZOPON I 25g_30568Plantella Rhizopone I, II, IIIV specializiranih prodajalnah FFS, kjer je na voljo svetovanje in kmetijska lekarna (preveri seznam).Potrdilo o pridobitvi znanj iz fitomedicine (FFS) JE potrebno.

Fitofarmacevtsko sredstvo uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in informacije o sredstvuVeč življenja vašim rastlinam

Že od leta 1990 vam pomagamo skrbeti za vaše vrtove. Ponujamo vam več kot 150 različnih izdelkov in vsi so rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij, njihova učinkovitost pa je potrjena v strokovnih laboratorijih.
Mi smo jih preizkusili na svojih, vi pa se prepričajte na vaših vrtovih.

Več PLANTELLINIH vrtnarskih nasvetov?

Naročite jih v svoj e-nabiralnik