if (ICL_LANGUAGE_CODE=='hr') { };
Search
Generic filters

Več PLANTELLINIH vrtnarskih nasvetov?

Naročite jih v svoj e-nabiralnik

Prodajna mesta

Kje kupiti izdelke Plantella in Bio Plantella?

Izdelke za nego in varstvo rastlin Plantella in Bio Plantella lahko najdete v večini trgovin povsod po Sloveniji, na voljo pa so tudi v nekaterih spletnih trgovinah. 

Prodajna mesta, ki ponujajo izdelke za nego in varstvo rastlin

Po naše izdelke se lahko odpravite v:

  • trgovine široke potrošnje, kot so Mercator, Spar, Eleclerc, … 
  • DIY trgovine, kot je Merkur, Bauhaus, Obi, … 
  • vrtni centri, kot je Kalia, Eurogarden, Gašperlin, … 
  • vse kmetijske zadruge
  • spletne trgovine: Merkur, Mercator Center Tehnike, Eurogarden, mimovrste.com, Sam, …

Izbrani izdelki Plantella in Bio Plantella so na voljo le v specializiranih trgovinah:

Spodaj našteti izdelki so na voljo le v specializiranih trgovinah, s klikom na link pridete do seznama prodajnih mest, ki lahko prodajajo tovrstne izdelke. Priporočamo, da pred obiskom trgovine preverite zalogo.

Foto izdelkaNaziv izdelkaTip prodajalneAli je potrebno potrdilo o znanku FFS?
Bio-Plantella_Flora-Kenyatox-Verde-Plus_750ml_SIBio Plantella Kenyatox proti škodljivcemV specializiranih prodajalnah, ki so registrirane za prodajo izključno neživilskega blaga (preveri seznam) ter v specializiranih prodajalnah FFS (preveri seznam)Potrdilo o pridobitvi znanj iz fitomedicine (FFS) NI potrebno.
Bio Plantella Univerzalni fungicid proti boleznimV specializiranih prodajalnah FFS, kjer je na voljo svetovanje in kmetijska lekarna (preveri seznam).Potrdilo o pridobitvi znanj iz fitomedicine (FFS) NI potrebno.
Bio-Plantella_Olje za škropljenje-200-mlBio Plantella Olje za škropljenje proti škodljivcemV specializiranih prodajalnah FFS, kjer je na voljo svetovanje in kmetijska lekarna (preveri seznam).Potrdilo o pridobitvi znanj iz fitomedicine (FFS) NI potrebno.
Bio-Plantella_Flora-Verde_20ml_SIBio Plantella Flora Verde proti škodljivcemV specializiranih prodajalnah FFS, kjer je na voljo svetovanje in kmetijska lekarna (preveri seznam).Potrdilo o pridobitvi znanj iz fitomedicine (FFS) NI potrebno.
Plantella_RHIZOPON I 25g_30568Plantella Rhizopone I, II, IIIV specializiranih prodajalnah FFS, kjer je na voljo svetovanje in kmetijska lekarna (preveri seznam).Potrdilo o pridobitvi znanj iz fitomedicine (FFS) JE potrebno.

„Fitofarmacevtsko sredstvo uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in informacije o sredstvu”

Več življenja vašim rastlinam

Plantella vam pomaga skbeti za vaše rastline z več kot 150 različnimi visoko kakovostnimi izdelki.
Vsi so rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij, njihova učinkovitost pa je potrjena v strokovnih laboratorijih.
Mi smo preizkusili na svojih, vi pa se prepričajte na vaših vrtovih.

PLANTELLA ponuja visoko kakovostne in preverjeno učinkovite izdelke za čudovit, zdrav in bujen vrt, ki ljubiteljem vrtnarjenja olajšajo delo in povečajo uspeh, tako pa omogočajo več užitka v vrtu.

Odkrij več

BIO PLANTELLA ponuja visoko kakovostne in preverjeno učinkovite izdelke za EKOLOŠKO VRTNARJENJE, ki ozavščenim vrtnarjem omogočajo obilen zdrav, domač pridelek in hkrati skrb za okolje.

Odkrij več

Več PLANTELLINIH vrtnarskih nasvetov?

Naročite jih v svoj e-nabiralnik

Spremljajte praktične nasvete za svoj vrt.
Pridobite nove ideje za vrtnarjenje.
Preverite ponudbo naših izdelkov.