if (ICL_LANGUAGE_CODE=='hr') { };
Search
Generic filters

Več PLANTELLINIH vrtnarskih nasvetov?

Naročite jih v svoj e-nabiralnik

Dogodki in predavanja

Sejem Green Vita

Celjski sejem, 20. – 22. maj 2022

Po dolgem času se bomo imeli ponovno možnost videti v živo. Obiščite nas na sejmu Green Vita, ki se bo na Celjskem sejmu odvijal od 20. do 22. maja.

Zeleni sejem za samooskrbo in zdrav način življenja je novost med pomladnimi sejmi, saj sta zdaj pod istim imenom GREEN VITA, združena dva priljubljena sejma, Altermed in Flora.

Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem predstavili Plantella in Bio Plantella izdelke za vrt, okrasne in sobne rastline, ter izdelke Effect za zaščito doma pred insekti ter Effect Protect za zaščito vaše družine pred klopi in komarji. Vabljeni v Halo L na stojnico št. 82.


Plantellini vrtnarski nasveti

Plantellina ekipa strokovnjakov si prizadeva, da ste vedno na tekočem z aktualnimi opravili v vrtu. Zato vas s Plantellinimi vrtnarskimi nasveti v revijah, časopisih, TV-oddajah, na radiu in nenazadnje na svoji spletni strani, v e-novicah, na facebooku … usmerja s praktičnimi napotki in trendovskimi rešitvami o vzgoji domače zelenjave, sadja, zelišč, ekološkem vrtnarjenju, balkonskem in sobnem cvetju, sadjarstvu, oblikovanju vrta z okrasnimi rastlinami, negi žametne trate …


Plantellini strokovni webinarji

Za vas redno pripravlja aktualna strokovna svetovanja in predavanja v  živo in na spletu v obliki webinarjev. Z našimi strokovnjaki se lahko posvetujete tudi na Plantellinih dnevih in svetovalnicah

Vrtnarite z nami in spremljajte naše webinarje na Facebook/NarediVrt, kjer vam bomo v živo odgovorili tudi na vsa vaša vprašanja:

MesecTematika 

februar
Rez za večjo rodnost sadnega drevja in jagodičevjaPoglejte naš webinar
marecUstvarimo rodovitno zemljo v vrtuPoglejte naš webinar
aprilBalkoni v trenduPoglejte naš webinar
majAli pravilno gnojimo?Poglejte naš webinar
septemberOsnove kompostiranja in priprava tal jeseni
 

Več življenja vašim rastlinam

Plantella vam pomaga skbeti za vaše rastline z več kot 150 različnimi visoko kakovostnimi izdelki.
Vsi so rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij, njihova učinkovitost pa je potrjena v strokovnih laboratorijih.
Mi smo preizkusili na svojih, vi pa se prepričajte na vaših vrtovih.

PLANTELLA ponuja visoko kakovostne in preverjeno učinkovite izdelke za čudovit, zdrav in bujen vrt, ki ljubiteljem vrtnarjenja olajšajo delo in povečajo uspeh, tako pa omogočajo več užitka v vrtu.

Odkrij več

BIO PLANTELLA ponuja visoko kakovostne in preverjeno učinkovite izdelke za EKOLOŠKO VRTNARJENJE, ki ozavščenim vrtnarjem omogočajo obilen zdrav, domač pridelek in hkrati skrb za okolje.

Odkrij več

Več PLANTELLINIH vrtnarskih nasvetov?

Naročite jih v svoj e-nabiralnik

Spremljajte praktične nasvete za svoj vrt.
Pridobite nove ideje za vrtnarjenje.
Preverite ponudbo naših izdelkov.