Plantella Basic

Nova Plantellina linija ključnih izdelkov za vrtnarjenje je cenovno dostopna, učinkovita in enostavna za uporabo, zato vsakemu vrtnarju omogoča, da uživa v lepoti bujnega, cvetočega in rodovitnega vrta.

Preverite izdelke Plantella Basic >>>

Učinkoviti in nujno potrebni vrtnarski izdelki po dobri ceni

  • Kakovost po dostopni ceni: Vrtnarjenje mora biti prijetno in dostopno vsem. Plantella Basic zagotavlja učinkovito rešitev po privlačni ceni.
  • Ustvarjena po meri rastlin: Naši izdelki so zasnovani z izbranimi sestavinami, in uravnoteženo formulo glavnih in mikro hranil, posebej prilagojenih najpogostejšim rastlinam. Zato jim nudijo vse potrebno za razvoj močnih korenin, bujno rast, številne cvetove in plodove.
  • Enostavna uporaba: Plantella Basic je zasnovana za preprosto uporabo in doziranje. Ne glede na to, ali ste izkušen vrtnar ali začetnik, so naši izdelek uporabniku prijazni in primerni za vse vrste rastlin.
  • Vsestranska uporaba: Plantella Basic je kakovostna in ugodna izbira za vaše rastline doma, na balkonu in v vrtu.
  • Testirana učinkovitost: Uspeh vašega vrta je naša prioriteta. Zato so vsi naši izdelki rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij priznanega slovenskega proizvajalca Unichem.

Preverite izdelke Plantella Basic >>>

Strokovnjaki po naravi

Vsi naši izdelki so rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij priznanega slovenskega proizvajalca Unichem. Razvijajo jih strokovnjaki: agronomi, biologi, kmetijski tehniki …

Preden izdelke predstavimo vam, uporabnikom, jih vselej testiramo, da jih preizkusimo in se prepričamo o njihovi učinkovitosti. In s tem nadaljujemo tudi, ko so že na trgu, saj trdno verjamemo, da le tako lahko zagotavljamo kakovost, ki vam bo omogočala uživati med rastlinami in v vrtu.

Preberite tudi, kako testiramo učinkovitost naših izdelkov.

Svetujemo, delimo izkušnje in spremljamo vaše uspehe

Da pa bi bilo vrtnarjenje še lažje, za vas pripravljamo:

Kjer le lahko, zelo radi spremljamo tudi vaše vrtnarske podvige in dosežke.

Preverite izdelke Plantella Basic >>>