Plantellina zgodba

Vrtnarjenje nam pomeni užitek, omogoča nam rekreacijo in sprostitev doma, a hkrati v naravi ter ponuja sproščujoč prostor za druženje.

Zato smo razvili PLANTELLO. Ker verjamemo, da da bi moral prav vsak uživati v svojem vrtu. In tako vam že od leta 1990 pomagamo ustvarjati in negovati vrtove, kot si jih želite.

Vrtnarski izdelki so ključni za zdrav razvoj rastlin. Ne glede na to, ali se v vrtnarjenju preizkušate prvič, ali pa ste že izkušeni vrtnarji z zelenim palcem, si boste s pravilnim izborom in visoko kakovostjo izdelka bistveno olajšali delo ter zagotovili uspeh in zadovoljstvo v vrtu.

Kaj vse vam ponuja Plantella?

Naš cilj je ponuditi kakovostne izdelke, ki upoštevajo potrebe rastlin in so preprosti za uporabo. Naša želja je poenostaviti izbiro pravega za vas, ko boste negovali bogat vrt, poln slastnih domačih sadežev ali pa ustvarjali bujen okrasni vrt okoli žametne trate, na balkonu ali v stanovanju.

Zato vam z znamko PLANTELLA ponujamo široko paleto visoko kakovostnih gnojil – od organskih, univerzalnih,  specialnih, v obliki pelet, granul, kristalov in tekočin, pa do tehnološko najbolj dovršenih – dolgo delujočih membranskih gnojil. Na voljo pa je tudi velik izbor različnih rastnih substratov ter sredstev za pripravo in izboljšanje strukture tal.

V široki ponudbi se nahajajo tudi izdelki za lepo trato – od specialnih sredstev za pripravo tal za zelenico, visoko kakovostnih gnojil, mešanic semen ter sredstev proti mahu.

Skratka, v PLANTELLI boste našli vse, kar potrebujete, da bodo vaše najljubše sobne in balkonske rastline, drevje v sadovnjaku, vinska trta, okrasne rastline, trata, domače jagode in še kaj bujno rasle, bogato cvetele in dobro obrodile.

Smo strokovnjaki po naravi

Vsi naši izdelki so rezultat dolgoletnega znanja, prevverjenih raziskav in tehnoloških inovacij priznanega slovenskega proizvajalca Unichem. Razvijajo jih strokovnjaki: agronomi, biologi, kmetijski tehniki …

Preden izdelke predstavimo vam, uporabnikom, jih vselej testiramo, da jih preizkusimo in se prepričamo o njihovi učinkovitosti. In s tem nadaljujemo tudi, ko so že na trgu, saj trdno verjamemo, da le tako lahko zagotavljamo kakovost, ki vam bo omogočala uživati med rastlinami in v vrtu.

Preberite tudi, kako testiramo učinkovitost naših izdelkov.

Svetujemo, delimo izkušnje in spremljamo vaše uspehe

Da pa bi bilo vrtnarjenje še lažje, za vas pripravljamo:

Kjer le lahko, zelo radi spremljamo tudi vaše vrtnarske podvige in dosežke.