if (ICL_LANGUAGE_CODE=='hr') { };
Search
Generic filters

Več PLANTELLINIH vrtnarskih nasvetov?

Naročite jih v svoj e-nabiralnik

Bio Plantella

Učinkoviti izdelki za ekološko vrtnarjenje

Ljudje se vedno bolj zavedamo prednosti samooskrbe in uživanja pristne, domače in naravne hrane. Skladno s tem, se krepi tudi trend ekološkega vrtnarjenja, katerega smo med prvimi prevzeli tudi v Unichemu. V ta namen smo razvili naravno linijo BIO PLANTELLA ljubiteljem vrtnarjenja ponuja naravne rešitve za prehrano in varstvo rastlin.

Preverite izdelke Bio Plantella >>>

V treh desetletjih je blagovna znamka BIO PLANTELLA širila izbor izdelkov in pridobila status vodilne bio blagovne znamke v Sloveniji, na Hrvaškem in v drugih državah po svetu.

S prenovo dizajna v letu 2016 smo našim potrošnikom ponudili sodobno, jasno in močno podobo, ki postavlja nove trende in sveže smernice v celotni kategoriji.

Popolnoma naravna in učinkovita izbira za bio vrt.

Preverite izdelke Bio Plantella >>>

Strokovnjaki po naravi

Vsi naši izdelki so rezultat dolgoletnega znanja, prevverjenih raziskav in tehnoloških inovacij priznanega slovenskega proizvajalca Unichem. Razvijajo jih strokovnjaki: agronomi, biologi, kmetijski tehniki …

Preden izdelke predstavimo vam, uporabnikom, jih vselej testiramo, da jih preizkusimo in se prepričamo o njihovi učinkovitosti. In s tem nadaljujemo tudi, ko so že na trgu, saj trdno verjamemo, da le tako lahko zagotavljamo kakovost, ki vam bo omogočala uživati med rastlinami in v vrtu.

Preberite tudi, kako testiramo učinkovitost naših izdelkov.

Svetujemo, delimo izkušnje in spremljamo vaše uspehe

Da pa bi bilo vrtnarjenje še lažje, za vas pripravljamo:

Kjer le lahko, zelo radi spremljamo tudi vaše vrtnarske podvige in dosežke.

Preverite izdelke Bio Plantella >>>

Več življenja vašim rastlinam

Plantella vam pomaga skbeti za vaše rastline z več kot 150 različnimi visoko kakovostnimi izdelki.
Vsi so rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij, njihova učinkovitost pa je potrjena v strokovnih laboratorijih.
Mi smo preizkusili na svojih, vi pa se prepričajte na vaših vrtovih.

PLANTELLA ponuja visoko kakovostne in preverjeno učinkovite izdelke za čudovit, zdrav in bujen vrt, ki ljubiteljem vrtnarjenja olajšajo delo in povečajo uspeh, tako pa omogočajo več užitka v vrtu.

Odkrij več

BIO PLANTELLA ponuja visoko kakovostne in preverjeno učinkovite izdelke za EKOLOŠKO VRTNARJENJE, ki ozavščenim vrtnarjem omogočajo obilen zdrav, domač pridelek in hkrati skrb za okolje.

Odkrij več

Več PLANTELLINIH vrtnarskih nasvetov?

Naročite jih v svoj e-nabiralnik

Spremljajte praktične nasvete za svoj vrt.
Pridobite nove ideje za vrtnarjenje.
Preverite ponudbo naših izdelkov.