if (ICL_LANGUAGE_CODE=='hr') { };
Search
Generic filters

Več PLANTELLINIH vrtnarskih nasvetov?

Naročite jih v svoj e-nabiralnik

Proizvajalec s tradicijo

Unichem – Slovenski proizvajalec s tradicijo

V slovenskem podjetju Unichem že več desetletij izdelujemo visoko kakovostna sredstva za nego in zaščito rastlin s poudarkom na ekološkem vrtnarjenju Plantella in Bio Plantella, ter za učinkovito zaščito bivalnega okolja pred škodljivci Effect in Ratimor.

Vsi naši izdelki so plod domačega znanja in razvoja ter so močno usmerjeni v pripravo ekoloških sredstev, ki ne obremenjujejo okolja, zmanjšujejo nastajanje odpadkov in so narejeni iz popolnoma naravnih sestavin, hkrati pa preverjeno učinkovito zatirajo bolezni in škodljivce ter pospešujejo zdravo rast rastlin. 

Najbolj aktivni smo doma, v Sloveniji, svoje podružnice pa imamo še na Hrvaškem, Češkem, Slovaškem, Madžarskem in Poljskem ter v Ameriki. 

Tudi izvozno smo zelo dejavni – izvažamo v večino evropskih držav in ZDA, pa tudi nekatere azijske, afriške in južnoameriške dežele. V tujini, posebej v petih državah, kjer imamo hčerinska podjetja, so naše blagovne znamke prepoznane kot kakovostne in na tržišču zasedajo pomembno mesto.

Kakovost sproti kontroliramo

Dolgoletna tradicija v proizvodnji vrtnega in zaščitnega programa temelji na lastnih raziskavah, razvoju in proizvodnji. 

Pod vodstvom naprednega razvojnega oddelka v slovenskem proizvodnem obratu izdelamo večino izdelkov. Ponujamo več kot 200 različnih izdelkov za vrt in dom in smo vodilni proizvajalec v kategoriji.

Lastna proizvodnja izdelkov nam omogoča popolno kontrolo nad kakovostjo izdelka, od izbire najkakovostnejše surovine, postopka priprave in obdelave, do končnega produkta. Tako zagotavljamo visoko kakovostne izdelke s preverjeno in homogeno sestavo ter visoko učinkovitostjo za nego in zaščito vrta. 

Lastne proizvodne zmogljivosti nam omogočajo tudi hitro prilagajanje spremembam ter  potrebam in željam naših uporabnikov.

Preverjamo učinkovitost za večje zadovoljstvo uporabnikov

Naši izdelki so rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij. Preden jih predstavimo na trgu, vse svoje izdelke testiramo in preverimo njihovo učinkovitost v neodvisnih strokovnih laboratorijih, kot so: Arboretum, Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Žalec, Biotehnična fakulteta LJ in drugi. 

Menimo, da lahko le z ustrezno kakovostjo izdelkov zagotovimo tisto pravo zadovoljstvo in uspeh v vrtu. 

Več življenja vašim rastlinam

Plantella vam pomaga skbeti za vaše rastline z več kot 150 različnimi visoko kakovostnimi izdelki.
Vsi so rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij, njihova učinkovitost pa je potrjena v strokovnih laboratorijih.
Mi smo preizkusili na svojih, vi pa se prepričajte na vaših vrtovih.

PLANTELLA ponuja visoko kakovostne in preverjeno učinkovite izdelke za čudovit, zdrav in bujen vrt, ki ljubiteljem vrtnarjenja olajšajo delo in povečajo uspeh, tako pa omogočajo več užitka v vrtu.

Odkrij več

BIO PLANTELLA ponuja visoko kakovostne in preverjeno učinkovite izdelke za EKOLOŠKO VRTNARJENJE, ki ozavščenim vrtnarjem omogočajo obilen zdrav, domač pridelek in hkrati skrb za okolje.

Odkrij več

Več PLANTELLINIH vrtnarskih nasvetov?

Naročite jih v svoj e-nabiralnik

Spremljajte praktične nasvete za svoj vrt.
Pridobite nove ideje za vrtnarjenje.
Preverite ponudbo naših izdelkov.