Vzgojite svoje in skuhajte po 1,2,3 receptih Plantelle

Ker rastline negujemo z ljubeznijo in izdelki visoke kakovosti, nas nagradijo
z zdravimi, sočnimi in vitaminov polnimi plodovi. Domače je najboljše. S
Plantello vzgojite svoje – zelenjavo, jagodičevje in sadje, v sadovih svojega dela pa
uživajte z našimi 1, 2, 3 recepti!

Vzgoja lastne zelenjave, jagodičja in sadja je odličen način, da si zagotovimo sveže in okusne sestavine za pripravo različnih jedi. S pomočjo izdelkov Bio Plantella lahko poskrbimo za zdravo in uspešno rast rastlin ter izboljšamo njihov okus in hranilno vrednost.

Domače in preverjeno

Ko vzgojimo svoje paradižnike, paprike, kumare, jagode ali druge vrtnine, vemo, da so bile negovane brez škodljivih kemikalij in da smo jim namenili vso potrebno skrb. To nam daje občutek zadovoljstva in zaupanja v hrano, ki jo uživamo.

Izdelki Plantella so rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij priznanega slovenskega proizvajalca Unichem. Ker smo na njih izjemno ponosni, smo jih označili s posebnim pečatom Testirana učinkovitost.

Ko pa je čas za obiranje plodov naše trdega dela, se veselimo raznolikosti in bogastva okusov, ki jih lahko vključimo v naše jedi. Sveže nabrane zelenjave lahko uporabimo v solatah, zelenjavnih enolončnicah, sendvičih ali kot prilogo k glavnim jedem. Sladke jagode so popoln dodatek k zajtrkom, sladicam ali pa jih uživamo kar same. Sadeže lahko uporabimo za pripravo smoothijev, sadnih solat ali osvežujočih napitkov.

Kuhajmo enostavno z 1, 2, 3 recepti

Da bi vam olajšali pripravo jedi, smo pripravili 1, 2, 3 recepte, ki izkoristijo okusne pridelke iz vašega vrta. Naši preprosti recepti vam bodo pomagali ustvariti okusne in zdrave jedi v samo nekaj korakih. Od paradižnikove omake, ki jo lahko pripravite iz vaših domačih paradižnikov, do slastnih marmelad in vedno priljubljenega ajvarja – vaše možnosti so skoraj neskončne!

Začnite danes in se prepustite čaru vzgoje lastnih pridelkov. S Plantello in našimi 1, 2, 3 recepti boste lahko v celoti uživali v svežini in okusu domačega vrta.