Dogodki in predavanja

Altermed & GreenVita

17. – 19. marec, Celjski sejem

V sklopu sejma Altermed & GreenVita za zdrav način življenja in samooskrbo nas obiščite na stojnici, s predstavitvijo izdelkov Plantella in Bio Plantella, ki sta odlična izbira za zagotovljeno bogato letino v samooskrben vrtičku! Pridite in preverite tudi vi! Čakajo vas tudi presenečenja!

Čarobni dan

Arboretum Volčji potok – 9. 10. 2022

Veselimo se, da se bomo po dolgem času lahko ponovno srečali. V sklopu Čarobnega dne bomo na naši stojnici pripravili aktivnosti za celotno družino. Otroci se bodo lahko zabavali z reševanjem kreativnih nalog, za starše pa bomo izvedli nagradno igro z bogatimi nagradami (naj vam prišepnemo, da vsak zadetek dobi). V primeru lepega vremena, pa bomo poskrbeli tudi za zaščito z izdelki Effect Protect.

Obiščite nas v Arboretumu Volčji potok in sicer od 10. do 17. ure. Za ceno ene vstopnice se lahko zabava celotna družina. Več informacij preberite na www.carobnidan.si.


Sejem Green Vita

Celjski sejem, 20. – 22. maj 2022

Po dolgem času se bomo imeli ponovno možnost videti v živo. Obiščite nas na sejmu Green Vita, ki se bo na Celjskem sejmu odvijal od 20. do 22. maja.

Zeleni sejem za samooskrbo in zdrav način življenja je novost med pomladnimi sejmi, saj sta zdaj pod istim imenom GREEN VITA, združena dva priljubljena sejma, Altermed in Flora.

Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem predstavili Plantella in Bio Plantella izdelke za vrt, okrasne in sobne rastline, ter izdelke Effect za zaščito doma pred insekti ter Effect Protect za zaščito vaše družine pred klopi in komarji. Vabljeni v Halo L na stojnico št. 82.


Plantellini vrtnarski nasveti

Plantellina ekipa strokovnjakov si prizadeva, da ste vedno na tekočem z aktualnimi opravili v vrtu. Zato vas s Plantellinimi vrtnarskimi nasveti v revijah, časopisih, TV-oddajah, na radiu in nenazadnje na svoji spletni strani, v e-novicah, na facebooku … usmerja s praktičnimi napotki in trendovskimi rešitvami o vzgoji domače zelenjave, sadja, zelišč, ekološkem vrtnarjenju, balkonskem in sobnem cvetju, sadjarstvu, oblikovanju vrta z okrasnimi rastlinami, negi žametne trate …


Plantellini strokovni webinarji

Za vas redno pripravlja aktualna strokovna svetovanja in predavanja v  živo in na spletu v obliki webinarjev. Z našimi strokovnjaki se lahko posvetujete tudi na Plantellinih dnevih in svetovalnicah

Vrtnarite z nami in spremljajte naše webinarje na Facebook/NarediVrt, kjer vam bomo v živo odgovorili tudi na vsa vaša vprašanja:

MesecTematika 
februarRez za večjo rodnost sadnega drevja in jagodičevjaPoglejte naš webinar
marecUstvarimo rodovitno zemljo v vrtuPoglejte naš webinar
aprilBalkoni v trenduPoglejte naš webinar
majAli pravilno gnojimo?Poglejte naš webinar
septemberOsnove kompostiranja in priprava tal jeseni
 


Več življenja vašim rastlinam

Že od leta 1990 vam pomagamo skrbeti za vaše vrtove. Ponujamo vam več kot 150 različnih izdelkov in vsi so rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij, njihova učinkovitost pa je potrjena v strokovnih laboratorijih.
Mi smo jih preizkusili na svojih, vi pa se prepričajte na vaših vrtovih.