Proizvajalec s tradicijo

Unichem – Slovenski proizvajalec s tradicijo

V slovenskem podjetju Unichem že več desetletij izdelujemo visoko kakovostna sredstva za nego in zaščito rastlin s poudarkom na ekološkem vrtnarjenju Plantella in Bio Plantella, ter za učinkovito zaščito bivalnega okolja pred škodljivci Effect in Ratimor.

Vsi naši izdelki so plod domačega znanja in razvoja ter so močno usmerjeni v pripravo ekoloških sredstev, ki ne obremenjujejo okolja, zmanjšujejo nastajanje odpadkov in so narejeni iz popolnoma naravnih sestavin, hkrati pa preverjeno učinkovito zatirajo bolezni in škodljivce ter pospešujejo zdravo rast rastlin. 

Najbolj aktivni smo doma, v Sloveniji, svoje podružnice pa imamo še na Hrvaškem, Češkem, Slovaškem, Madžarskem in Poljskem ter v Ameriki. 

Tudi izvozno smo zelo dejavni – izvažamo v večino evropskih držav in ZDA, pa tudi nekatere azijske, afriške in južnoameriške dežele. V tujini, posebej v petih državah, kjer imamo hčerinska podjetja, so naše blagovne znamke prepoznane kot kakovostne in na tržišču zasedajo pomembno mesto.

Kakovost sproti kontroliramo

Dolgoletna tradicija v proizvodnji vrtnega in zaščitnega programa temelji na lastnih raziskavah, razvoju in proizvodnji. 

Pod vodstvom naprednega razvojnega oddelka v slovenskem proizvodnem obratu izdelamo večino izdelkov. Ponujamo več kot 200 različnih izdelkov za vrt in dom in smo vodilni proizvajalec v kategoriji.

Lastna proizvodnja izdelkov nam omogoča popolno kontrolo nad kakovostjo izdelka, od izbire najkakovostnejše surovine, postopka priprave in obdelave, do končnega produkta. Tako zagotavljamo visoko kakovostne izdelke s preverjeno in homogeno sestavo ter visoko učinkovitostjo za nego in zaščito vrta. 

Lastne proizvodne zmogljivosti nam omogočajo tudi hitro prilagajanje spremembam ter  potrebam in željam naših uporabnikov.

Preverjamo učinkovitost za večje zadovoljstvo uporabnikov

Naši izdelki so rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij. Preden jih predstavimo na trgu, vse svoje izdelke testiramo in preverimo njihovo učinkovitost v neodvisnih strokovnih laboratorijih, kot so: Arboretum, Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Žalec, Biotehnična fakulteta LJ in drugi. 

Menimo, da lahko le z ustrezno kakovostjo izdelkov zagotovimo tisto pravo zadovoljstvo in uspeh v vrtu.