if (ICL_LANGUAGE_CODE=='hr') { };
Search
Generic filters

Več PLANTELLINIH vrtnarskih nasvetov?

Naročite jih v svoj e-nabiralnik

Koloradski hrošč

Leptinotarsa decemlineata


Kako ukrepamo proti koloradskemu hrošču?


Hrošče pričnemo zatirati, ko jih opazimo več kot 5 na enem grmu, ličinke pa, če jih imamo več kot 20. V manjših nasadih odrasle hrošče odstranjujemo z ročnim pobiranjem.

Kadar se koloradski hrošč že močno razmnoži, ekološka osnovane bo zagotovila dovolj moči, zato takrat uporabimo močnejši insekticid Vivera Karate Zeon 5 CS (2 do 2.5 ml na 10 l vode). Dostopen nam je v specializiranih trgovinah z rastlinskimi lekarnami, zanj pa potrebujemo izpit FFS.

Opozorilo: Fitofarmacevtsko sredstvo uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in informacije o sredstvu.

DELI TA ČLANEK S SVOJIM PRIJATELJEM:

Več življenja vašim rastlinam

Plantella vam pomaga skbeti za vaše rastline z več kot 150 različnimi visoko kakovostnimi izdelki.
Vsi so rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij, njihova učinkovitost pa je potrjena v strokovnih laboratorijih.
Mi smo preizkusili na svojih, vi pa se prepričajte na vaših vrtovih.

PLANTELLA ponuja visoko kakovostne in preverjeno učinkovite izdelke za čudovit, zdrav in bujen vrt, ki ljubiteljem vrtnarjenja olajšajo delo in povečajo uspeh, tako pa omogočajo več užitka v vrtu.

Odkrij več

BIO PLANTELLA ponuja visoko kakovostne in preverjeno učinkovite izdelke za EKOLOŠKO VRTNARJENJE, ki ozavščenim vrtnarjem omogočajo obilen zdrav, domač pridelek in hkrati skrb za okolje.

Odkrij več

Več PLANTELLINIH vrtnarskih nasvetov?

Naročite jih v svoj e-nabiralnik

Spremljajte praktične nasvete za svoj vrt.
Pridobite nove ideje za vrtnarjenje.
Preverite ponudbo naših izdelkov.