Kolobar proti težavam v vrtu – Plantellino spletno predavanje

Kolobar proti težavam v vrtu in kako si pomagamo z mešanimi posevki. Zakaj uporabljati kolobar na majhnem domačem vrtu in katere so osnove kolobarjenja – vrstenja vrtnin.

  • Ali obstaja 2–letni kolobar?
  • Je boljši 3 ali 4–letni kolobar?
  • Gnojenje in kolobar
  • Ali lahko rešujem kolobar z mešanimi posevki?

Plantellin strokovnjak Vanes Husić bo v spletnem predavanju strnil vse, kar morate vedeti o ustreznih kombinacijah vrtnin, njihovem negovanju in zaščiti, da bo vaš pridelek zdrav in obilen.

Vrtnarite z nami, saj je s Plantello preprosto kot 1,2,3

Plantellina spletna predavanja (link na vsa predavanja) smo pripravili, da bi z vami podelili svoje večletno znanje in izkušnje, pridobljeno pri nas in v tujini. Upamo, da vam bo koristilo. _____ Več vrtnarskih nasvetov: https://plantella.si/vrtnarski-nasveti Ne želite zamuditi naših spletnih predavanj? Spremljajte nas: https://www.facebook.com/Plantella.si https://www.plantella.si.

Predavatelj Vanes Husić, univ. dipl. inž. agr., je predan vrtnar, ki skrbi za domač vrt in sadovnjak. Svoje znanje in praktične izkušnje deli v številnih člankih, televizijskih in radijskih oddajah ter na predavanjih in delavnicah.

V svojem predavanju vam želi na enostaven način pomagati pri skrbi za rodovitnost vašega vrta s pravilno organiziranim kolobarjem, da boste uživali v obilici pridelka in uspešno vzgajali svoje najljubše rastline.

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI: