Sajenje sadnega drevja in skrb za sadovnjak – Plantellino spletno predavanje

Ko v domačem sadovnjaku oberemo plodove, se delo ne konča. Poskrbeti moramo za ustrezno zaščito, odločimo pa se lahko tudi za širitev. 

Spletno predavanje: Sajenje in skrb za domač sadovnjak

Pozdravljeni v Plantellinem ? spletnem predavanju ?. Tokrat lahko iz domačega naslonjača zastavljate vprašanja in se posvetujete z našim strokovnjakom Vanes Husić o negi domačega sadovnjaka ??????.

Objavil/a Plantella dne Sreda, 21. oktober 2020

Ko v domačem sadovnjaku oberemo plodove, se delo ne konča. Poskrbeti moramo za ustrezno zaščito, odločimo pa se lahko tudi za širitev. 

Tega se lotimo po odpadanju listja, kar je običajno konec oktobra. S sajenjem grmovnic in sadnega drevja pa počakamo do jeseni. 

Oglejte si Plantellino spletno predavanje, v katerem strokovnjak Vanes Husić v 30 minutah razloži, s katerimi deli poskrbimo za prihodnjo letino in odgovoril na najpogostejša vprašanja.

KAJ boste lahko izvedeli v brezplačnem spletnem predavanju:

Zakaj je jesen pravi čas za sajenje sadnih dreves? Kakšna je razlika med sadiko v loncu in z golimi koreninami? Kako pravilno posadimo sadiko in kako jo pognojimo? Kako se že jeseni borimo proti boleznim na sadnem drevju? Kako preprečimo pokanje lubja in zakaj poskrbimo za to že jeseni?Vrtnarite z nami, saj je s Plantello preprosto kot 1,2,3 

Plantellina spletna predavanja smo pripravili, da bi z vami podelili svoje večletno znanje in izkušnje, pridobljeno pri nas in v tujini. Upamo, da vam bo koristilo. 

Predavatelj Vanes Husić, univ. dipl. inž. agr., je predan vrtnar, ki skrbi za domač vrt in sadovnjak. Svoje znanje in praktične izkušnje deli v številnih člankih, televizijskih in radijskih oddajah ter na predavanjih in delavnicah. 

V svojem predavanju vam želi na enostaven način pomagati pri skrbi za svoj sadovnjak, da boste uživali v obilici okusnih, zdravih sadežev. 

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI: