Pridelajmo domač krompir – Plantellino spletno predavanje

Krompir je ena izmed vrtnin, katero lahko pridelamo doma na zelo enostaven način in to precej veliko. Zasede pa nam tudi precejšen del vrta, zato moramo tudi pravilno kolobariti.

V spletnem predavanju Plantellinega strokovnjaka agronoma Vanesa Husića boste spoznali:

  • Krompir in kolobar
  • Slovenske sorte krompirja
  • Kako posadimo krompir
  • Katera hranila potrebuje krompir
  • Pogoste bolezni in škodljivci

Plantellin strokovnjak Vanes Husić bo v spletnem predavanju strnil vse, kar morate vedeti o ustreznih kombinacijah vrtnin, njihovem negovanju in zaščiti, da bo vaš pridelek zdrav in obilen.

Vrtnarite z nami, saj je s Plantello preprosto kot 1,2,3

Plantellina spletna predavanja (link na vsa predavanja) smo pripravili, da bi z vami podelili svoje večletno znanje in izkušnje, pridobljeno pri nas in v tujini. Upamo, da vam bo koristilo. _____ Več vrtnarskih nasvetov: https://plantella.si/vrtnarski-nasveti Ne želite zamuditi naših spletnih predavanj? Spremljajte nas: https://www.facebook.com/Plantella.si  in https://www.plantella.si

Predavatelj Vanes Husić, univ. dipl. inž. agr., je predan vrtnar, ki skrbi za domač vrt in sadovnjak. Svoje znanje in praktične izkušnje deli v številnih člankih, televizijskih in radijskih oddajah ter na predavanjih in delavnicah.

V svojem predavanju vam želi na enostaven način pomagati pri skrbi za rodovitnost vašega vrta s pravilno organiziranim kolobarjem, da boste uživali v obilici pridelka in uspešno vzgajali svoje najljubše rastline.

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI:

Več PLANTELLINIH vrtnarskih nasvetov?

Naročite jih v svoj e-nabiralnik