Samooskrba z jagodičevjem – Plantellino spletno predavanje

Jagodičevje je vedno bilo in je del slovenskega vrta. Gojimo lahko zelo raznolike vrste jagodičevja. Vzgoja se začne že s samim sajenjem, nadaljuje pa s pravilno rezjo in gnojenjem.

Samooskrba z jagodičevjem

Jagodičevje je vedno bilo in je del slovenskega vrta. Gojimo lahko zelo raznolike vrste jagodičevja. Vzgoja se začne že s samim sajenjem, nadaljuje pa s pravilno rezjo in gnojenjem. Izvedeli boste: ? Da je ribez podalpska rastlina in da je razlika v rezi med rdečim in črnim? ? Kako porežemo enkrat in kako dvakrat rodne maline? ? Kako posadimo ameriške borovnice? ? Kaj pa kosmulja, josta in sibirska borovnica? So zahtevne za vzgojo? Plantellina strokovnjakinja Loreta Vlahović bo v spletnem predavanju strnila vse, kar morate vedeti o sajenju, gojenju, rezi in zaščiti jagodičevja, vesela pa bo tudi vaših vprašanj in izkušenj.

Posted by Plantella on Wednesday, 24 March 2021

KAJ boste lahko izvedeli v brezplačnem spletnem predavanju:


 Da je ribez podalpska rastlina in da je razlika v rezi med rdečim in črnim?
 Kako porežemo enkrat in kako dvakrat rodne maline?
 Kako posadimo ameriške borovnice?
 Kaj pa kosmulja, josta in sibirska borovnica? So zahtevne za vzgojo?Vrtnarite z nami, saj je s Plantello preprosto kot 1, 2, 3 

Plantellina spletna predavanja smo pripravili, da bi z vami podelili svoje večletno znanje in izkušnje, pridobljeno pri nas in v tujini. Upamo, da vam bo koristilo. 

Predavateljica Loreta Vlahović, univ. dipl. agr., je zaljubljena v naravo, in rastline čuti, zato jih rada preučuje, opazuje, opisuje in oskrbuje. Le ustrezno oskrbovane rastline odsevajo dobro energijo, zato znanja o tem z veseljem delim, in že vrsto let z idejami o uporabnosti in novitetami ter manj znanimi rastlinami navdušujem prijatelje, znance in vse, ki mi želijo prisluhniti.

V svojem predavanju vam želi na enostaven način pomagati pri izbiri, kombiniranju in skrbi za vaše jagode, maline, borovnice ali drugo jagodičevje.

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI: