Uši na plodovkah – Plantellino spletno predavanje

Marljivo vrtnarjenje od zgodnje pomladi kaže odlične rezultate, saj od lastnih sadik spomladi pa vse do poznega poletja, ko pobiramo plodove lastnega truda, ni večjega izpada zaradi bolezni ali škodljivcev. Najpogostejša nadloga so listne uši, ki napadejo tudi plodovke. S sesanjem rastlinskih sokov rastlino slabijo, povzročajo deformacije na listih, hkrati pa lahko prenašajo viruse in tako še dodatno ogrožajo rastlino gostiteljico. Uši na okrasnih rastlinah lahko uničimo tudi z naravnim sredstvom.

S katerim in na kakšen način, vam bo zaupal Plantellin strokovnjak, diplomirani agronom Vanes Husić.

Plantellin strokovnjak, agronom Vanes Husić, bo v kratkem spletnem nasvetu strnil koristne nasvete za uničenje listnih uši.

Kaj boste lahko izvedeli v brezplačnem spletnem nasvetu?

  • Kje in kdaj se pojavijo listne uši?
  • Kako in s čim na naraven način uničimo listne uši?
  • Kakšen je pravilen postopek škropljenja?


Vrtnarite z nami, saj je s Plantello preprosto kot 1,2,3 

Plantellina spletna predavanja smo pripravili, da bi z vami podelili svoje večletno znanje in izkušnje, pridobljeno pri nas in v tujini. Upamo, da vam bo koristilo. 

Predavatelj Vanes Husić, univ. dipl. inž. agr., je predan vrtnar, ki skrbi za domač vrt in sadovnjak. Svoje znanje in praktične izkušnje deli v številnih člankih, televizijskih in radijskih oddajah ter na predavanjih in delavnicah. 

Ne želite zamuditi naših spletnih predavanj? Spremljajte nas na družbenih omrežjih.

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI: