Vrt v loncih – Plantellino spletno predavanje

V loncih in različnih posodah lahko ustvarimo pravi mali vrt in si pridelamo zelenjavo za sprotno porabo. Lonce lahko postavimo povsod, tako na majhen balkon, kot dodatek vrtni gredi.

Vrt v loncih – Plantellino spletno predavanje

V loncih in različnih posodah lahko ustvarimo pravi mali vrt in si pridelamo zelenjavo za sprotno porabo. Lonce lahko postavimo povsod, bodisi na majhen balkon ali pa kot dodatek vrtni gredi. Pridružite se nam na brezplačnem predavanju z Vanes Husić, kjer boste izvedeli in našli: 🏡 Kakšno zemljo uporabimo za polnjenje loncev in kako jih pravilno napolnimo? 🏡 Kako velik in kakšen lonec potrebujemo? 🏡 Kam postavimo lonec? 🏡 Preizkušene ideje za zasaditev? 🏡 Kako pravilno vzdrževati, zalivati in dognojevati svoj vrt v loncih …

Posted by Plantella on Wednesday, 21 April 2021

Plantellin strokovnjak Vanes Husić bo v spletnem predavanju strnil vse, kar morate vedeti o vrtnarjenju v loncih, koritih in drugih posodah, da boste tudi brez vrta poskrbeli za doma pridelane vitamine.

KAJ boste lahko izvedeli v brezplačnem spletnem predavanju:

 Kakšno zemljo uporabimo za polnjenje loncev in kako jih pravilno napolnimo?
 Kako velik in kakšen lonec potrebujemo?
 Kam postavimo lonec?
 Potrebujete idejo za zasaditev?
 Nasveti za zalivanje in dognojevanjeVrtnarite z nami, saj je s Plantello preprosto kot 1, 2, 3

Plantellina spletna predavanja smo pripravili, da bi z vami podelili svoje večletno znanje in izkušnje, pridobljeno pri nas in v tujini. Upamo, da vam bo koristilo.

Predavatelj Vanes Husić, univ. dipl. inž. agr., je predan vrtnar, ki skrbi za domač vrt in sadovnjak. Svoje znanje in praktične izkušnje deli v številnih člankih, televizijskih in radijskih oddajah ter na predavanjih in delavnicah.

V svojem predavanju vam želi na enostaven način pomagati pri vzgoji in skrbi za svoje lastne sadike, da boste uspešno vzgajali svojo najljubšo domačo zelenjavo in imeli kontrolo nad pridelkom vse od semena pa do krožnika.

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI: