Zimska rez – gojitvene oblike – Plantellino spletno predavanje

Od novega leta do cvetenja je čas, ko nas čaka zimska rez v našem sadovnjaku. Tokrat si bomo ogledali malo manj klasične oblike, ki zahtevajo nekoliko več znanja o rezi in več časa za oblikovanje posameznih vej.

Gojitvene oblike rezi – Spletno predavanje

Pozdravljeni v Plantellinem spletnem predavanju o rezi sadnega drevja 🌳. Tokrat lahko iz domačega naslonjača zastavljate vprašanja in se posvetujete z našim strokovnjakom Vanes Husić 🧑‍🌾o vsem, da boste uspešno obrezali svoj domač sadovnjak 🍎🍐🍊.

Posted by Plantella on Wednesday, 24 February 2021

Plantellin strokovnjak Vanes Husić bo v spletnem predavanju strnil vse, kar morate vedeti, da boste ohranili in vzdrževali pravo obliko sadnih rastlin za svoj vrt in pridelali obilico kakovostnega sadja.

KAJ boste lahko izvedeli v brezplačnem spletnem predavanju: zimska rez – gojitvene oblike rezi

 Kakšne gojitvene oblike so primerne za domač vrt in kako jih umestimo na vrt?
 Kaj so prednosti posameznih oblik?
 Katere oblike so primerne za malo prostora?
 Kakšne so osnove rezi pri »špalirju« oziroma kordonski obliki vzgoje.
 Zakaj je poletna rez pomembna?Vrtnarite z nami, saj je s Plantello preprosto kot 1, 2, 3

Plantellina spletna predavanja smo pripravili, da bi z vami podelili svoje večletno znanje in izkušnje, pridobljeno pri nas in v tujini. Upamo, da vam bo koristilo.

Predavatelj Vanes Husić, univ. dipl. inž. agr., je predan vrtnar, ki skrbi za domač vrt in sadovnjak. Svoje znanje in praktične izkušnje deli v številnih člankih, televizijskih in radijskih oddajah ter na predavanjih in delavnicah

V svojem predavanju vam želi na enostaven način pomagati pri uspešni zimski rezi sadnega drevja, da boste uspešno vzgajali svoje najljubše domače sadje.

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI: