Testirana učinkovitost

Za Plantello je razumevanje rastlin in ljubiteljev vrtnarjenja ključnega pomena za prav vsak projekt. Ljubiteljskim vrtičkarjem pa tudi profesionalnim vrtnarjem želi ponuditi visoko kakovostne in učinkovite izdelke, ki upoštevajo potrebe rastlin, so preprosti za uporabo in zanesljivo omogočajo nego in varstvo rastlin v vaših vrtovih: zelenjavnih, okrasnih ali sadnih, bodisi na prostem ali v stanovanju.

Zato Plantellini strokovnjaki, biologi, kemiki, agronomi … ure in ure posvetimo raziskovanju, analiziranju in tehnološkim inovacijam, vsi naši izdelki pa so testirani in potrjeni tudi v neodvisnih strokovnih laboratorijih. S takim delom se po kakovosti postavljamo na čelo kategorije.

Prepričani smo, da lahko le tako ponudimo najboljše in ostajamo najbolj prepoznavna, cenjena in zaupanja vredna znamka med ljubitelji vrtnarjenja doma in tudi po svetu.

Plantellina testiranja izdelkov

Preden se lotimo testiranja, priprave novega izdelka ali izboljšav obstoječih, se posvetujemo z največjimi strokovnjaki na področju vrtnarjenja, analiziramo novosti in trende pri izboru surovin in preverimo postopke za pripravo izdelkov, ki omogočajo največjo učinkovitost in preprostost uporabe, hkrati pa čim manj vplivajo na okolje.

Unichem ima za ta namen lasten laboratorij, vrt s sadovnjakom in zelenico in rastlinjak za izvajanje preizkusov, kjer opravlja testiranja in primerjave s sorodnimi konkurenčnimi izdelki za vrt. Vsak izdelek, aktivno sestavino ali formulo najprej preizkusimo. Na tak način lahko izberemo le najboljše sestavine, prilagojene potrebam rastlin.

Ti testi nam omogočajo kontrolo surovin, vpogled v učinkovitost delovanja in primerjavo z obstoječimi drugimi rešitvami na trgu. Pomenijo pa nam tudi odlično priložnost za pridobivanje novih idej in izdelkov. Vsako leto izvedemo po 10 in več poskusov in primerjav.

Testirana učinkovitost v neodvisnih institucijah

Znamka Plantella tesno sodeluje tudi s številnimi zunanjimi strokovnjaki in inštituti. Večina naših izdelkov je testirana, njihova učinkovitost pa potrjena v slovenskih pa tudi tujih neodvisnih strokovnih laboratorijih, kot so: Arboretum, Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Žalec, Biotehnična fakulteta LJ, The National Veterinary Research Institute, BIOTEK Agriculture Hungary, BVN Pesticides Ltd in drugi.

Prednost testiranja v neodvisnih laboratorijih je, da naše izdelke preizkusijo z lastno preizkusno opremo in metodiko testiranja, prav tako pa lahko te poskuse ponavljajo in jih opravljajo periodično. Njihovo neodvisno mnenje je potrditev naše kakovosti.

Kako prepoznamo testirano učinkovitost?

Badge Testirana učinkovitost

Vsi naši izdelki so rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij priznanega slovenskega proizvajalca Unichem. Ker smo na njih izjemno ponosni, smo jih označili s posebnim pečatom Testirana učinkovitost.

Mnenja naših uporabnikov

Ključno vodilo pri pripravi so nam tudi mnenja in izkušnje naših uporabnikov in tudi drugih ljubiteljev vrtnarjenja, saj ne pričakujejo le kakovostnega izdelka, temveč jim je poleg uspeha v vrtu vse bolj v ospredju tudi lahkotnost uporabe in prijetno doživetje med vrtnarskim opravilom z našim izdelkom.

Neposreden stik z uporabniki in njihovo mnenje predstavljata pomembne informacije za optimizacijo izdelkov in omogočata razumevanje potreb in želja potrošnikov in njihovih vrtov. Vse to poskrbi, da so izdelki resnično vrhunski in optimalno prilagojeni.Več življenja vašim rastlinam

Že od leta 1990 vam pomagamo skrbeti za vaše vrtove. Ponujamo vam več kot 150 različnih izdelkov in vsi so rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij, njihova učinkovitost pa je potrjena v strokovnih laboratorijih.
Mi smo jih preizkusili na svojih, vi pa se prepričajte na vaših vrtovih.