Spletni vodiči

Vzgojite svoje balkonsko cvetje

Sajenje balkonskih korit, lončkov in posod s sezonskimi rožami, zelišči ali zelenjavo je opravilo, ki se ga največkrat lotimo spomladi. Če želimo, da izbrane balkonske zasaditve ostanejo lepe vse do pozne jeseni, se moramo primerno pripraviti. V našem brezplačnem vodiču boste lahko izvedeli, kako z malo truda ustvariti najlepše balkonske zasaditve.
Naroči >Vzgojite svoje balkonsko cvetje

Kolobarjenje: dobri in slabi sosedi

Prenesite svojo brezplačno tabelo zdaj! Tabela dobrih in slabih sosedov v vrtu omogoča jasen pregled, kateri sosedje so med seboj združljivi, kar olajšuje načrtovanje vrtnih postavitev in zagotavlja optimalno rast rastlin. Z upoštevanjem pravilnih kombinacij zapisanih v tabeli, bo vrtnarjenje še bolj uspešno, pridelek pa sočen in poln vitaminov.
Naroči >Kolobarjenje: dobri in slabi sosedi

10 rešitev za najpogostejše težave v vrtu

Ste naleteli na težavo v vrtu in potrebujete pomoč? Pridelovanje zelenjave postaja pomemben del našega življenja. Pri negi vrta se ves čas srečujemo tudi z izzivi. Ali je težave bolje preprečevati kot zdraviti? Prepoznajte najpogostejše škodljivce in bolezni s pomočjo slikovnega vodnika in ugotovite, kako lahko na ekološki način najbolje zavarujete svojo zelenjavo, sadno drevje ali okrasne rastline.
Naroči >10 rešitev za najpogostejše težave v vrtu