Čas branja: 2 min

10 rešitev za najpogostejše težave v vrtu [Prenesite vodič]

Kaj se dogaja z mojo rastlino?

Prepoznajte najpogostejše težave v vrtu – škodljivce in bolezni – s pomočjo slikovnega vodnika in ugotovite, kako lahko na ekološki način najbolje zavarujete svojo zelenjavo, sadno drevje ali okrasne rastline.

Svoj brezplačni slikovni vodič za ekološko varstvo domačega vrta si lahko naložite z vpisom svojih podatkov. Vaše podatke bomo skrbno varovali in uporabili le zato, da vam vsake toliko pošljemo vrtnarske nasvete, novosti, novice ali ugodnosti:

Vrtnarite z nami, saj je s Plantello preprosto kot 1,2,3 

Plantelline vodiče o vrtnarjenju smo pripravili, da bi z vami podelili svoje večletno znanje in izkušnje, pridobljeno pri nas in v tujini. Upamo, da vam bo koristilo. 

Niste našli rešitve za vaše težave?

Še več odgovorov poiščite v brezplačni aplikaciji SOS Vrtnar >>>

Najpogostejša vprašanja

Zakaj moram vpisati svoje podatke?

Brez skrbi. Vaše osebne podatke bomo vedno skrbno varovali.
Vaše podatke prosimo zato, da bi (a) izboljšali vašo izkušnjo brskanja po spletni strani Plantella; (b) po e-pošti ali na drug način pošiljali informacije, ponudbe in sporočila, za katere menimo, da bi vas lahko zanimali.
Več o naši politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.

Je vodič res brezplačen?

Seveda. Pripravili smo ga, da bi z vami podelili svoje znanje in izkušnje, saj verjamemo, da da bi moral prav vsak uživati v svojem vrtu. 
Ne glede na to, ali se v vrtnarjenju preizkušate prvič ali pa ste že izkušeni vrtnarji, vam želimo s poznavanjem rastlin, njihovih zahtev in s pravilnim izborom in visoko kakovostjo izdelkov  bistveno olajšali delo ter zagotovili uspeh in zadovoljstvo v vrtu.

Ali lahko vodič natisnem?

Seveda. Vodič boste po zaključenem vnosu svojih podatkov prenesli na svoj računalnik v obliki datoteke PDF. Priročnik lahko tudi natisnete in ga prebirate v udobnejšem okolju ali pa si z njim pomagate v pri delu na licu mesta.

Pri pregledu vodiča so se mi zastavila določena vprašanja. Lahko vprašanje zastavim vašim strokovnjakom?

Seveda. Plantelline strokovnjake lahko pokličete vsak delovnik med 9. in 14. uro na brezplačno številko 080 81 22, vprašanje pa lahko pošljete tudi po e-pošti na naslov info@plantella.si. Z veseljem vam bomo pomagali!


DELI S SVOJIMI PRIJATELJI: