Koledar za ekološko varstvo domačega sadovnjaka [Prenesite vodič]

Domače sadje je neprecenljivo. A če ga želimo pridelati dovolj na ekološki način, moramo vse leto skrbeti za učinkovito zaščito.

S koledarjem celoletnega ekološkega varstva sadovnjaka vam želimo na enostaven način pomagati pri odločitvi, katere pripravke uporabiti in kdaj je optimalen čas za njihovo uporabo. Tako boste lahko vse leto uživali v zdravem sadovnjaku in si pridelali dovolj zdravega domačega sadja, polnega vitaminov in mineralov.

Preverite, kako si lahko zagotovite uspeh v brezplačnem vodiču.

Svoj brezplačni vodič za ekološko varstvo domačega sadovnjaka si lahko naložite z vpisom svojih podatkov. Vaše podatke bomo skrbno varovali in uporabili le zato, da vam vsake toliko pošljemo vrtnarske nasvete, novosti, novice ali ugodnosti:

Vrtnarite z nami, saj je s Plantello preprosto kot 1,2,3 

Plantelline vodiče o vrtnarjenju smo pripravili, da bi z vami podelili svoje večletno znanje in izkušnje, pridobljeno pri nas in v tujini. Upamo, da vam bo koristilo. 

Najpogostejša vprašanja

Zakaj moram vpisati svoje podatke?

Brez skrbi. Vaše osebne podatke bomo vedno skrbno varovali.
Vaše podatke prosimo zato, da bi (a) izboljšali vašo izkušnjo brskanja po spletni strani Plantella; (b) po e-pošti ali na drug način pošiljali informacije, ponudbe in sporočila, za katere menimo, da bi vas lahko zanimali.
Več o naši politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.

Je vodič res brezplačen?

Seveda. Pripravili smo ga, da bi z vami podelili svoje znanje in izkušnje, saj verjamemo, da da bi moral prav vsak uživati v svojem vrtu. 
Ne glede na to, ali se v vrtnarjenju preizkušate prvič ali pa ste že izkušeni vrtnarji, vam želimo s poznavanjem rastlin, njihovih zahtev in s pravilnim izborom in visoko kakovostjo izdelkov  bistveno olajšali delo ter zagotovili uspeh in zadovoljstvo v vrtu.

Ali lahko vodič natisnem?

Seveda. Vodič boste po zaključenem vnosu svojih podatkov prenesli na svoj računalnik v obliki datoteke PDF. Priročnik lahko tudi natisnete in ga prebirate v udobnejšem okolju ali pa si z njim pomagate v pri delu na licu mesta.

Pri pregledu vodiča so se mi zastavila določena vprašanja. Lahko vprašanje zastavim vašim strokovnjakom?

Seveda. Plantelline strokovnjake lahko pokličete vsak delovnik med 9. in 14. uro na brezplačno številko 080 81 22, vprašanje pa lahko pošljete tudi po e-pošti na naslov info@plantella.si. Z veseljem vam bomo pomagali!


DELI S SVOJIMI PRIJATELJI: