Koledar za ekološko varstvo domačega sadovnjaka

Prenesite svoj brezplačni vodič zdaj!

Zdravje in okusnost se začneta pri domačem sadju, a pot do ekološkega pridelka zahteva skrbno načrtovanje in dosledno nego skozi vse letne čase. Pomembno je poznati ključne korake za uspešno pridelavo obilja slastnega sadja na ekološki način. Naš brezplačni vodič je tu, da vam pomaga!

Prenesite svoj brezplačni vodič! Izpolnite obrazec in vodič bo takoj v vašem e-nabiralniku.

S koledarjem celoletnega ekološkega varstva sadovnjaka vam želimo na enostaven način pomagati pri odločitvi, katere pripravke uporabiti in kdaj je optimalen čas za njihovo uporabo. Tako boste lahko vse leto uživali v zdravem sadovnjaku in si pridelali dovolj zdravega domačega sadja, polnega vitaminov in mineralov.

Vrtnarite z nami, saj je s Plantello preprosto kot 1,2,3 

Plantelline vodiče o vrtnarjenju smo pripravili, da bi z vami podelili svoje večletno znanje in izkušnje, pridobljeno pri nas in v tujini. Upamo, da vam bo koristilo. 

Najpogostejša vprašanja

Zakaj moram vpisati svoje podatke?

Vaše podatke potrebujemo izključno zato, da vam na vpisani elektronski naslov pošljemo izbrani vodič in še več drugih nasvetov za vzgojo domače zelenjave, sadja, jagodičevja in bujnega cvetja. Vaše osebne podatke bomo vedno skrbno varovali.

Je vodič res brezplačen?

Seveda. Pripravili smo ga, da bi z vami podelili svoje znanje in izkušnje, saj verjamemo, da da bi moral prav vsak uživati v svojem vrtu. 
Ne glede na to, ali se v vrtnarjenju preizkušate prvič ali pa ste že izkušeni vrtnarji, vam želimo s poznavanjem rastlin, njihovih zahtev in s pravilnim izborom in visoko kakovostjo izdelkov  bistveno olajšali delo ter zagotovili uspeh in zadovoljstvo v vrtu.

Ali lahko vodič natisnem?

Seveda. Vodič boste po zaključenem vnosu svojih podatkov prenesli na svoj računalnik v obliki datoteke PDF. Priročnik lahko tudi natisnete in ga prebirate v udobnejšem okolju ali pa si z njim pomagate v pri delu na licu mesta.

Pri pregledu vodiča so se mi zastavila določena vprašanja. Lahko vprašanje zastavim vašim strokovnjakom?

Seveda. Plantelline strokovnjake lahko pokličete vsak delovnik med 9. in 14. uro na brezplačno številko 080 81 22, vprašanje pa lahko pošljete tudi po e-pošti na naslov info@plantella.si. Z veseljem vam bomo pomagali!


DELI S SVOJIMI PRIJATELJI: