Jesenskega gnojenja ne smemo izpustiti [Preberite letak]

Jesensko gnojenje je nepogrešljiv korak v skrbi za zdrava tla, ki bodo v naslednji pomladi omogočila obilno in kakovostno rast rastlin. V tem obdobju, ko se narava pripravlja na zimski počitek, lahko s pravilnim gnojenjem zagotovimo, da bodo korenine rastlin že vnaprej oskrbljene s potrebnimi hranili za prihajajočo sezono. To preprečuje izgubo hranil iz tal in omogoča, da ostanejo na voljo rastlinam, ko jih bodo potrebovale.

Jesensko gnojenje prispeva k izboljšanju strukture tal, povečuje vsebnost organske snovi ter spodbuja mikrobiološko aktivnost. S tem se ustvarijo bolj zdrava, rodovitna tla, ki so manj občutljiva na bolezni in škodljivce ter bolje zadržujejo vlago. Celostno gledano, jesensko gnojenje je ključno za dolgoročno zdravje in produktivnost tal, kar pa neposredno koristi tudi našim rastlinam in pridelkom.

Brezplačni vodič: Organsko gnojenje

Prenesite vodič in v njem poiščite informacije, ki jih potrebujete za ustrezno jesensko pripravo tal:

  • Na kakšen način je naš pridelek odvisen od kakovosti tal.
  • Izboljšajmo kakovost tal z organskimi snovmi.
  • Primerjava različnih gnojil in njihovi učinki.
  • Kakšne so koristi gnojenja z organskim gnojilom Plantella Organik.
  • Preverite napotke za pravilno gnojenje.

Vrtnarite z nami, saj je s Plantello preprosto kot 1,2,3 

Plantelline vodiče o vrtnarjenju smo pripravili, da bi z vami podelili svoje večletno znanje in izkušnje, pridobljeno pri nas in v tujini. Upamo, da vam bo koristilo. 

Najpogostejša vprašanja

Zakaj moram vpisati svoje podatke?

Brez skrbi. Vaše osebne podatke bomo vedno skrbno varovali.
Vaše podatke prosimo zato, da bi (a) izboljšali vašo izkušnjo brskanja po spletni strani Plantella; (b) po e-pošti ali na drug način pošiljali informacije, ponudbe in sporočila, za katere menimo, da bi vas lahko zanimali.
Več o naši politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.

Je vodič res brezplačen?

Seveda. Pripravili smo ga, da bi z vami podelili svoje znanje in izkušnje, saj verjamemo, da da bi moral prav vsak uživati v svojem vrtu. 
Ne glede na to, ali se v vrtnarjenju preizkušate prvič ali pa ste že izkušeni vrtnarji, vam želimo s poznavanjem rastlin, njihovih zahtev in s pravilnim izborom in visoko kakovostjo izdelkov  bistveno olajšali delo ter zagotovili uspeh in zadovoljstvo v vrtu.

Ali lahko vodič natisnem?

Seveda. Vodič boste po zaključenem vnosu svojih podatkov prenesli na svoj računalnik v obliki datoteke PDF. Priročnik lahko tudi natisnete in ga prebirate v udobnejšem okolju ali pa si z njim pomagate v pri delu na licu mesta.

Pri pregledu vodiča so se mi zastavila določena vprašanja. Lahko vprašanje zastavim vašim strokovnjakom?

Seveda. Plantelline strokovnjake lahko pokličete vsak delovnik med 9. in 14. uro na brezplačno številko 080 81 22, vprašanje pa lahko pošljete tudi po e-pošti na naslov info@plantella.si. Z veseljem vam bomo pomagali!


DELI S SVOJIMI PRIJATELJI: