Kako do sanjske trate [Prenesite vodič]

Vrtna trata je lahko uporaben in hkrati privlačen del vrta, lep kontrast barvastim gredicam, mehko igrišče za otroke in prostor za sprostitev. Velika zelena travnata površina nudi ravnotežje barv v okolju, hkrati pa nas pomirja in sprošča.

Ker je na istem mestu dolga leta, se je pri pripravah za sejanje in vzdrževanju trate zares vredno potruditi.

V veliko pomoč pri negi so nasveti in ideje zbrane v vodiču, saj je v njem Plantellina strokovnjakinja Nevenka Breznik strnila praktične napotke o setvi in pripravi tal, nujnih opravilih za nego zelenice in idealnem času zanje ter reševanju največjih težav na trati, kot so mah, plevel in druge težave, da boste v žametni trati uživali do pozne jeseni.  

Svoj brezplačni vodič o negi sanjske trate si lahko naložite z vpisom svojih podatkov. Vaše podatke bomo skrbno varovali in uporabili le zato, da vam vsake toliko pošljemo vrtnarske nasvete, novosti, novice ali ugodnosti:

Kaj vse lahko poiščete in preberete v brezplačnem vodiču: Kako ustvariti sanjsko trato?

  • Kdaj je pravi čas za setev trate?
  • Zakaj je trato potrebno zračiti
  • Kako pravilno kosimo in zalivamo našo zelenico?
  • Kako izberemo najboljše gnojilo za svoje potrebe in želje?
  • Kako se rešimo mahu in drugih težav?
  • Koledar opravil za določanje najboljšega čas za posamezna opravila
  • In še mnogo drugih uporabnih nasvetov in skrivnosti naše strokovnjakinje.


Vrtnarite z nami, saj je s Plantello preprosto kot 1,2,3 

Plantelline vodiče o vrtnarjenju smo pripravili, da bi z vami podelili svoje večletno znanje in izkušnje, pridobljeno pri nas in v tujini. Upamo, da vam bo koristilo. 

Avtorica vodiča o balkonskih zasaditvah in Plantellina strokovnjakinja Nevenka Breznik, univ. dipl. agr., je zaljubljena v naravo, in rastline čuti, zato jih rada preučuje, opazuje, opisuje in oskrbuje. Le ustrezno oskrbovane rastline odsevajo dobro energijo, zato znanja o tem z veseljem delim, in že vrsto let z idejami o uporabnosti in novitetami ter manj znanimi rastlinami navdušujem prijatelje, znance in vse, ki mi želijo prisluhniti.

V vodiču vam razloži vse spretnosti sajenja in nege trate.

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI: