Kolobarjenje: dobri in slabi sosedi

Prenesite svojo brezplačno tabelo zdaj!

Za tiste med nami, ki si prizadevamo ustvariti ekološko vzdržen vrt, je ključno upoštevati koncept kolobarjenja ter razumeti, kateri rastline so si medsebojno prijateljske in kateri ne. Ta pristop je bistvenega pomena za vzpostavitev zdravega, rodovitnega vrta. Naš brezplačni vodič je tu, da vam pomaga!

Prenesite svojo brezplačno tabelo. Izpolnite obrazec in tabela bo takoj v vašem e-nabiralniku.

Tabela dobrih in slabih sosedov v vrtu omogoča jasen pregled, kateri sosedje so med seboj združljivi, kar olajšuje načrtovanje vrtnih postavitev in zagotavlja optimalno rast rastlin. Cilj je ustvariti harmoničen vrt, kjer se rastline medsebojno podpirajo in zagotavljajo uravnotežen ekosistem ter tako povečajo pridelek in izboljšajo kakovost pridelka.

Vrtnarite z nami, saj je s Plantello preprosto kot 1,2,3 

Plantelline vodiče o vrtnarjenju smo pripravili, da bi z vami podelili svoje večletno znanje in izkušnje, pridobljeno pri nas in v tujini. Upamo, da vam bo koristilo. 

Najpogostejša vprašanja

Zakaj moram vpisati svoje podatke?

Vaše podatke potrebujemo izključno zato, da vam na vpisani elektronski naslov pošljemo izbrani vodič in še več drugih nasvetov za vzgojo domače zelenjave, sadja, jagodičevja in bujnega cvetja. Vaše osebne podatke bomo vedno skrbno varovali.

Je vodič res brezplačen?

Seveda. Pripravili smo ga, da bi z vami podelili svoje znanje in izkušnje, saj verjamemo, da da bi moral prav vsak uživati v svojem vrtu. 
Ne glede na to, ali se v vrtnarjenju preizkušate prvič ali pa ste že izkušeni vrtnarji, vam želimo s poznavanjem rastlin, njihovih zahtev in s pravilnim izborom in visoko kakovostjo izdelkov  bistveno olajšali delo ter zagotovili uspeh in zadovoljstvo v vrtu.

Ali lahko vodič natisnem?

Seveda. Vodič boste po zaključenem vnosu svojih podatkov prenesli na svoj računalnik v obliki datoteke PDF. Priročnik lahko tudi natisnete in ga prebirate v udobnejšem okolju ali pa si z njim pomagate v pri delu na licu mesta.

Pri pregledu vodiča so se mi zastavila določena vprašanja. Lahko vprašanje zastavim vašim strokovnjakom?

Seveda. Plantelline strokovnjake lahko pokličete vsak delovnik med 9. in 14. uro na brezplačno številko 080 81 22, vprašanje pa lahko pošljete tudi po e-pošti na naslov info@plantella.si. Z veseljem vam bomo pomagali!

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI: