Vzgojite svoje balkonsko cvetje

Prenesite svoj brezplačni vodič zdaj!

Sajenje balkonskih korit, lončkov in posod s sezonskimi rožami, zelišči ali zelenjavo je opravilo, ki se ga največkrat lotimo spomladi. Če želite, da bodo izbrane balkonske zasaditve ostale lepe vse do pozne jeseni, se morate primerno pripraviti. Naš brezplačni vodič je tu, da vam pomaga!

Prenesite svoj brezplačni vodič! Izpolnite obrazec in vodič bo takoj v vašem e-nabiralniku.


Kaj vse lahko preberete v brezplačnem vodiču?

  • Kaj letos narekujejo modne smernice?
  • Katere rastline izbiramo za sonce ali senco?
  • Katera zelenjava in zelišča lahko gojimo na balkonu?
  • Kako uspešno kombiniramo rastline?
  • Kako jih posadimo in kaj pri tem potrebujemo?
  • Kako negujemo in zaščitimo svoje rastline na balkonih?
  • Katere težave se lahko pojavijo?
  • In še mnogo drugih uporabnih nasvetov in skrivnosti naših strokovnjakinje.

V vodiču vam razložimo vse spretnosti sajenja in nege rastlin, ki jih sadimo na svoje balkone ali terase. Na enostaven način vam pomaga ustvariti kombinacije rastlin, ki bodo preproste za nego in vas bodo razveseljevale do pozne jeseni.

Vrtnarite z nami, saj je s Plantello preprosto kot 1,2,3 

Plantelline vodiče o vrtnarjenju smo pripravili, da bi z vami podelili svoje večletno znanje in izkušnje, pridobljeno pri nas in v tujini. Upamo, da vam bo koristilo. 

Pogosta vprašanja:

Zakaj moram vpisati svoje podatke?

Vaše podatke potrebujemo izključno zato, da vam na vpisani elektronski naslov pošljemo izbrani vodič in še več drugih nasvetov za vzgojo domače zelenjave, sadja, jagodičevja in bujnega cvetja. Vaše osebne podatke bomo vedno skrbno varovali. 

Je vodič res brezplačen?

Seveda. Pripravili smo ga, da bi z vami podelili svoje znanje in izkušnje, saj verjamemo, da da bi moral prav vsak uživati v svojem vrtu. 
Ne glede na to, ali se v vrtnarjenju preizkušate prvič ali pa ste že izkušeni vrtnarji, vam želimo s poznavanjem rastlin, njihovih zahtev in s pravilnim izborom in visoko kakovostjo izdelkov  bistveno olajšali delo ter zagotovili uspeh in zadovoljstvo v vrtu.

Ali lahko vodič natisnem?

Seveda. Vodič boste po zaključenem vnosu svojih podatkov prenesli na svoj računalnik v obliki datoteke PDF. Priročnik lahko tudi natisnete in ga prebirate v udobnejšem okolju ali pa si z njim pomagate v pri delu na licu mesta.

Pri pregledu vodiča so se mi zastavila določena vprašanja. Lahko vprašanje zastavim vašim strokovnjakom?

Seveda. Plantelline strokovnjake lahko pokličete vsak delovnik med 9. in 14. uro na brezplačno številko 080 81 22, vprašanje pa lahko pošljete tudi po e-pošti na naslov info@plantella.siZ veseljem vam bomo pomagali!


DELI S SVOJIMI PRIJATELJI: