Okusno in zdravo jagodičevje z domačega vrta [Prenesite vodič]

Načrtujte in oskrbujte jagodičevje na domačem vrtu. S pomočjo nasvetov zbranih v vodiču boste v zdravih in okusnih jagodah, malinah, borovnicah in ostalem jagodičevju, polnem svežih vitaminov, uživali vso sezono.

Svoj brezplačni vodič o jagodičevju si lahko naložite z vpisom svojih podatkov.
Vaše podatke bomo skrbno varovali in uporabili le zato, da vam vsake toliko pošljemo vrtnarske nasvete, novosti, novice ali ugodnosti:

Kaj vse lahko preberete v brezplačnem vodiču: Jagodičevje z domačega vrta?

  • Kako jagodičevje vpliva na naše zdravje
  • Kako načrtovati jagodičnjak, da bo sadežev za vse dovolj in bodo zoreli vso sezono
  • Kako vklopiti jagodičevje v vrt
  • Kakšne pogoje potrebuje jagodičevje
  • Kako kombiniramo jagodičevje, da bo ureditev trajna
  • Kako posadimo borovnice, jagode, maline in drugo jagodičevje
  • Katero jagodičevje je treba obrezovati, kdaj in kako
  • Kako pravilno zalivamo in gnojimo jagodičevje, da bo sadežev res izobilje
  • Katere so pogoste težave z jagodičevjem in kako jih rešimo na ekološki način

Zakaj menimo, da bi vsak na vrtu ali v loncu moral gojiti svoje jagodičevje?

Jagodičevje je pri nas vse bolj priljubljeno, saj je zelo okusno in osvežujoče, hkrati pa so slastni drobni sadeži, kot so jagode, borovnice ali maline, pravi vitaminski zaklad. Vsebujejo veliko antioksidantov, zato ne smejo manjkati v nobenem vrtu. 

Večino jagodičevja je v našem podnebju relativno preprosto gojiti, saj so to rastline, ki so tudi doma v našem naravnem okolju. Poleg tega je lahko gojenje jagod, malin, robid, borovnic in drugega jagodičevja prav razveseljujoče in koristno.Vrtnarite z nami, saj je s Plantello preprosto kot 1,2,3 

Plantelline vodiče o vrtnarjenju smo pripravili, da bi z vami podelili svoje večletno znanje in izkušnje, pridobljeno pri nas in v tujini. Upamo, da vam bo koristilo. 

Avtorica vodiča o jagodičevju in Plantellina strokovnjakinja Nevenka Breznik Beton, univ. dipl. inž. agr. je zaljubljena v lepo oblikovane vrtove in specialistka na področju ekološkega vrtnarjenja. Že dvajset let se ukvarja s svetovanjem na temo ekološkega vrtnarjenja in varstva rastlin. 

V vodiču vam želi na enostaven način pomagati pri odločitvi, katero jagodičevje posaditi, kako ga negovati in katere izdelke izbrati, da boste uživali v obilici okusnih, zdravih sadežev. 

Pogosta vprašanja:

Zakaj moram vpisati svoje podatke?

Brez skrbi. Vaše osebne podatke bomo vedno skrbno varovali.
Vaše podatke prosimo zato, da bi (a) izboljšali vašo izkušnjo brskanja po spletni strani Plantella; (b) po e-pošti ali na drug način pošiljali informacije, ponudbe in sporočila, za katere menimo, da bi vas lahko zanimali.
Več o naši politiki zasebnosti si lahko preberete tukaj.

Je vodič res brezplačen?

Seveda. Pripravili smo ga, da bi z vami podelili svoje znanje in izkušnje, saj verjamemo, da da bi moral prav vsak uživati v svojem vrtu. 
Ne glede na to, ali se v vrtnarjenju preizkušate prvič ali pa ste že izkušeni vrtnarji, vam želimo s poznavanjem rastlin, njihovih zahtev in s pravilnim izborom in visoko kakovostjo izdelkov  bistveno olajšali delo ter zagotovili uspeh in zadovoljstvo v vrtu.

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI: