Vzgojite svoj eko paradižnik in druge plodovke

Prenesite svoj brezplačni vodič zdaj!

Zagotovo je paradižnik najljubša plodovka na slovenskih vrtovih. Čeprav je vzgoja domačega paradižnika pogosto zahtevna, zlasti boju z boleznimi, nam bo z nasveti, zbranimi v tem vodiču, gotovo uspelo vzgojiti veliko slastnih domačih eko paradižnikov. Naš brezplačni vodič je tu, da vam pomaga!

Prenesite svoj brezplačni vodič! Izpolnite obrazec in vodič bo takoj v vašem e-nabiralniku.V vodiču Plantellin strokovnjak strne napotke o izbiri in sajenju paradižnika kot tudi ostalih plodovk. Dodaja tudi napotke za pravilno prehrano teh vrtnin, zelena dela in zaščito teh rastlin pred škodljivci in boleznimi, ki prepogosto povzročijo, da gre ves naš trud v nič. 

Kaj vse lahko preberete v brezplačnem vodiču

  • Kateri paradižnik izbrati?
  • Kaj so cepljeni paradižniki in ali so odporne sorte zares odporne?
  • Kako posadimo paradižnik in kateri so dobri sosedje?
  • Kako uspešno kombiniramo plodovke v mešane posevke?
  • Zakaj je lahko vzgoja paradižnika težavna in kako si olajšamo delo?
  • Koliko hranil in katera so ključna za zdravo rast?
  • Kako negujemo in zaščitimo svoje plodovke?
  • Katere težave se lahko pojavijo?
  • In še mnogo drugih uporabnih nasvetov in skrivnosti našega strokovnjaka.

V vodiču boste spoznali spretnosti sajenja in nege paradižnikov in drugih plodovk. Na enostaven način boste ustvariti kombinacije plodovk z drugimi rastlinami v vrtu ali loncih, ki pozitivno vplivajo ena na drugo ter opomni na vsa potrebna opravila, s katerimi bomo uživali v zdravih in sočnih plodovih vse do jeseni.

Vrtnarite z nami, saj je s Plantello preprosto kot 1,2,3 

Plantelline vodiče o vrtnarjenju smo pripravili, da bi z vami podelili svoje večletno znanje in izkušnje, pridobljeno pri nas in v tujini. Upamo, da vam bo koristilo. 

Najpogostejša vprašanja

Zakaj moram vpisati svoje podatke?

Vaše podatke potrebujemo izključno zato, da vam na vpisani elektronski naslov pošljemo izbrani vodič in še več drugih nasvetov za vzgojo domače zelenjave, sadja, jagodičevja in bujnega cvetja. Vaše osebne podatke bomo vedno skrbno varovali.

Je vodič res brezplačen?

Seveda. Pripravili smo ga, da bi z vami podelili svoje znanje in izkušnje, saj verjamemo, da da bi moral prav vsak uživati v svojem vrtu. 
Ne glede na to, ali se v vrtnarjenju preizkušate prvič ali pa ste že izkušeni vrtnarji, vam želimo s poznavanjem rastlin, njihovih zahtev in s pravilnim izborom in visoko kakovostjo izdelkov  bistveno olajšali delo ter zagotovili uspeh in zadovoljstvo v vrtu.

Ali lahko vodič natisnem?

Seveda. Vodič boste po zaključenem vnosu svojih podatkov prenesli na svoj računalnik v obliki datoteke PDF. Priročnik lahko tudi natisnete in ga prebirate v udobnejšem okolju ali pa si z njim pomagate v pri delu na licu mesta.

Pri pregledu vodiča so se mi zastavila določena vprašanja. Lahko vprašanje zastavim vašim strokovnjakom?

Seveda. Plantelline strokovnjake lahko pokličete vsak delovnik med 9. in 14. uro na brezplačno številko 080 81 22, vprašanje pa lahko pošljete tudi po e-pošti na naslov info@plantella.si. Z veseljem vam bomo pomagali!


DELI S SVOJIMI PRIJATELJI: