Povečajte pridelek z najboljšim BIO gnojilom

Podnebje se spreminja, a ne na bolje. Dolgotrajna, obilna deževna obdobja se izmenjujejo s sušo in hudo vročino. Poleg vremena pa naredijo svoje še bolezni in škodljivci. Za ohranjanje zdravih rastlin samo gnojenje ni več dovolj, rastline potrebujejo več. Zato priporočamo gnojilo Bio Plantella Vita, ki vsebuje bio stimulante v obliki aminokislin.

Tekoče organsko gnojilo Bio Plantella Vita – prednosti in slabosti?

Močne korenine – močne rastline

Krepak koreninski sistem pomeni dobro črpanje hranil in stabilnost rastline. Huminske kisline v gnojilu aktivirajo mikroorganizme v tleh, kar vodi v tvorjenje humusa. Povečajo tudi dostopnost mineralov v tleh, kot so železo, fosfor in dušik.

Več klorofila – bolj zdrave rastline

Izjemno velik učinek ima foliarno (preko listov) dognojevanje. Takoj opazimo temno barvo listov, kar pomeni, da rastlina vsebuje veliko klorofila. Gnojilo zagotavlja, da rastline tudi v sušnem obdobju ostanejo čvrste rasti in temno zelene barve.

Biostimulanti za večjo odpornost

Biostimulanti krepijo delovanje imunskega sistema in pospešijo njegovo odzivnost. Tako se rastlina hitreje in bolj učinkovito odzove na napad bolezni.

Uspeh v vrtu – večji in okusnejši pridelek

Največ in najboljše plodove dobimo, če gnojilo razporedimo preko zemlje in tudi preko listov. Tako zagotovimo vsa hranila direktno v rastlinske organe, kjer potekajo procesi, ki privedejo do odličnega pridelka.

Hitro okrevanje po stresu, kot je toča, vročina …

Če pride do mehanske poškodbe na rastlini, kot posledica toče, sodre, napada škodljivca, je pomembno takojšnje škropljenje, saj aminokisline pospešijo celjenje ran.

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI: