Bio Plantella Lepljivi trak

Mehanska zaščita drevja pred škodljivci

Bio Plantella lepljivi trak je odlična mehanska in povsem naravna zaščita sadnega drevja, grmovnic in okrasnih dreves pred širokim spektrom škodljivcev.

  • učinkovita prepreka za vse vrste škodljivcev, ki se vzpenjajo po deblu
  • obojestranska lepljivost omogoča preprosto nameščanje

Pakiranje: 5 m

Čas uporabe
Področje uporabe

Opis

Lepljivi trak z izredno močnim in obstojnim entomološkim lepilom brez kemičnih aktivnih snovi, v primerni širini 5 cm, zagotavlja neprehodno naravno prepreko za gosenice malega zimskega pedica, zemljemerke, gosenice drugih pedicev, listne uši, mravlje in druge škodljivce, ki se povzpenjajo po deblu, da bi povzročali škodo z grizenjem ali sesanjem rastline. Rastlinam ne škoduje.

Prednosti

  • z močnim in hitro lepljivim entomološkim lepilom, neškodljivim za rastline, na katerega ulovi tudi zelo lahke škodljivce
  • s širino 5 cm zagotavlja zanesljivo neprehodnost za vsakega škodljivca
  • z dolgo obstojnostjo (tudi nekaj mesecev) zaradi visoke odpornosti proti spremembam temperature in vlage – lepilo je obstojno tudi pri višjih temperaturah (nad 20 stopinj Celzija)
  • z obojestransko lepljivostjo, s čimer omogoča preprosto in hitro nameščanje.

Uporaba

Lepljivi trak tesno zalepite okrog debel in vej dreves, pa tudi okrog opornih kolov dreves in grmovnic. Odstranite zaščitni papir. Trak uporabljajte na rastlinah vse leto in ga zamenjajte, ko je njegova površina prekrita s škodljivci.

Shranjevanje: trak shranjujte v originalni embalaži, v suhem prostoru, zunaj dosega otrok in ločeno od hrane, pijače in krmil, pri temperaturi do 35°C.

Odstranjevanje: lepljivi trak in embalažo odstranite kot komunalni odpadek.

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI:

Video