Plantella NPK 15-15-15

Univerzalno gnojilo

Univerzalno granulirano gnojilo s sestavo primerno za vse vrste rastlin. Spodbuja bujno rast, hitrejše cvetenje in obilnejši pridelek tako na zelenjavnem vrtu, v sadovnjaku, kot tudi na okrasnem vrtu in zelenici.

  • univerzalno gnojilo za vse rastline
  • idealno za temeljno ali začetno gnojenje in dognojevanje
  • za zdravo rast, hitrejše cvetenje in obilnejši pridelek

Pakiranje: 3 kg, 5 kg

Čas uporabe
Področje uporabe

Opis

Plantella NPK 15-15-15 – univerzalno gnojilo za vse rastline: cvetje, sadno drevje, zelenjavo in zelišča,

Plantella NPK 15-15-15 je univerzalno gnojilo, posebej zasnovano taok, da pri vseh vrstah rastlin spodbudi krepko rast, hitrejše cvetenje in obilnejši pridelek. Ne glede na to, ali gojite okrasne rastline, živo mejo, trato, zelenjavo, zelišča, jagodičevje ali sadno drevje, bo naše gnojilo poskrbelo za bujno rast.

Prednosti

  • Majhna poraba
  • Kombinacija hranil za vse rastine
  • Za predsetveno in začetno gnojenje in dognojevanje
  • Spodbuja bujno rast, bogato cvetenje in večji pridelek
Testirana učinkovitost:

Naša posebna formula gnojila je rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij. Njena učinkovitost je testirana in potrjena v strokovnih laboratorijih.

Preprosta uporaba:

Gnojilo je granulirano in enostavno za uporabo. Priporočamo redno uporabo v vsej rastni sezoni, da zagotovite optimalne rezultate: krepko in bujno razrast, dolgotrajno cvetenje in več pridelka.

Mi smo preizkusili na naših, vi pa se prepričajte na svojih rastlinah:  

Ne glede na to, ali ste izkušen vrtnar ali začetnik, bo naše gnojilo vsekakor izboljšalo vaše vrtnarske spretnosti in prineslo čudovite rezultate. Izberite naše gnojilo  in vzgojite bujen vrt.

Uporaba

PREPROSTO KOT 1, 2, 3 s PLANTELLO

Plantella NPK se uporablja za predsetveno ali startno gnojenje in dognojevanje vseh vrst rastlin (zelenjava, sadje, vinska trta, okrasne grmovnice, cvetje, trava, žita itd.). Idealno je kot dopolnilo osnovnemu gnojenju oziroma namesto osnovnega gnojenja, tako kot tudi v primeru pomanjkanja hranilnih snovi.

Doziranje: 5 kg na 250 m.

Način uporabe: Potrebno količino gnojila enakomerno raztopite po površini, na kateri opravljate pred setvena dela, ali enako količino dodate ob setvi oziroma sajenju. Gnojilo lahko prav tako uporabite v času vegetacije.

 

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI:

Za izboljšanje tal uporabite tudi ...

Morda vam bo prav tako všeč…