Bio Plantella Zemlja za paradižnike

Specialna BIO zemlja za plodovke

Visoko kakovostna zemlja izredno bogata z organskimi snovmi, ki je idealna za sajenje in presajanje vseh vrst paradižnikov in druge zelenjave v vrtu, koritih ali visokih gredah.

 • Posebej prilagojena sestava potrebam paradižnika, paprike, bučk in drugih plodovk
 • Visoka sposobnost zadrževanja vode
 • Izbrana hranila pomagajo pri uspešni oploditvi in oblikovanju plodov
 • Dodana organska hranila za uspešno začetno rast

Pakiranje: 50 L

Čas uporabe
Področje uporabe

Opis

Bio Plantella Zemlja za paradižnike je posebej primerna za sajenje in presajanje vseh vrst paradižnikov in drugih plodovk kot so: paprike, feferoni, jajčevci, kumare, bučke ter druga zelenjava. Uporabimo jo: v koritih, visokih gredah ali neposredno na vrtu.

Prednosti

 • Optimalna kombinacija črne in bele huminske šote
 • Zagotavlja optimalno strukturno stabilnost zemlje
 • Nudi optimalen vodno-zračni režim
 • Izbrana hranila pomagajo pri uspešni oploditvi in oblikovanju plodov
 • Zagotavlja naravno in zdravo rast ter razvoj sočnih plodov.
Testirana učinkovitost:

Naša posebna formula substratov je rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij. Njena učinkovitost je testirana in potrjena v strokovnih laboratorijih.

Substrati Plantella in Bio Plantella vsebujejo najkakovostnejšo šoto in hranljive snovi prilagojene potrebam rastlin, imajo točno določeno pH vrednost in uravnan vodno-zračni režim. Preverjeno pa so tudi čisti (brez polutantov, plevelov in drugih nečistoč) in zato primerni za varno uporabo.

Bio Plantella Zemlja za paradižnike vsebuje skrbno izbrano kombinacijo sestavin, ki je ključna za zdrav razvoj vseh vrst plodovk: paradižnikov, jajčevcev, bučk, kumar … Vsebuje najkakovostnejše šote, vsa potrebna hranila in mikrohranila. Tako bodo vaše rastline prejele vse, kar potrebujejo za razvoj močnega koreninskega sistema, krepko rast, lepo in zdravo listje, tvorbo cvetov ali plodov.

Preprosta uporaba:

Plantella Zemlja za paradižnike je enostavna za uporabo.

100 % naravno in ekološko

Bio Plantella Zemlja za paradižnike je odlična naravna izbira za vzdrževanje zdravega, trajnostnega in ekološkega vrta. Surovine so v skladu z ekološko uredbo ES in njenimi spremembami in so primerne za ekološko pridelavo.

Mi smo preizkusili na naših, vi pa se prepričajte na svojih rastlinah:  

Ne glede na to, ali ste izkušen vrtnar ali začetnik, bo naš substrat za paradižnike vsekakor izboljšal vaše vrtnarske spretnosti in prinesel čudovite rezultate. Izberite subtrate Plantella in vzgojite svoj prekrasen vrt doma, na balkonu ali pred hišo.

[Prenesite vodič]: Zlata pravila eko vzgoje domačega paradižnika

Danes je paradižnik najbolj razširjena vrtnina na svetu. Pestrost oblik plodov in barvnih odtenkov paradižnika je navdušujoča! Rdeči, mesnati, okrogli, grmičasti, rumeni, črni, češnjevi … vzgoja paradižnika v domačem vrtu, visoki gredi ali večji posodi na balkonu nam pričara pravo paleto barv, da o okusu in uporabnosti sploh ne govorimo. Zagotovo je paradižnik najljubša plodovka tudi na slovenskih vrtovih. Čeprav je vzgoja domačega paradižnika pogosto zahtevna, zlasti boju z boleznimi, nam bo z nasveti, zbranimi v tem vodiču, gotovo uspelo vzgojiti veliko slastnih domačih eko paradižnikov.

Prenesite vodič in spoznajte vse skrivnosti Plantellinih strokovnjakov za zdrav in bogat pridelek paradižnikov.

Uporaba

PREPROSTO KOT 1, 2, 3 s PLANTELLO

Bio Plantella Zemljo za paradižnike uporabljamo za sajenje in presajanje vseh vrst plodovk: paradižnikov, bučk, jajčevcev, kumar …

 • Pri sajenju v vrt ali visoko gredo: izkopljemo jamo, skoraj 3-krat večjo od koreninske grude sadike in nasujemo 6 – 10 cm zemlje za paradižnike. Na sredo jame položimo rastlino ter zapolnimo z Zemljo za paradižnike. Na koncu substrat nežno pritisnemo k rastlini in zalijemo z vodo.
 • Pri sajenju v korita: Izberemo korito ali lonec premera 40 – 50 cm ter na dno položimo plast drenaže. Nato dodamo plast Zemlje za paradižnike in v sredo posadimo sadiko. Korito ali lonec zapolnimo z Zemljo za paradižnike, ga nežno pritisnemo k rastlini in zalijemo.

Dognojevanje: Bio Plantella Zemlja za paradižnike vsebuje dovolj hranil za 3 – 4 tedne, nato priporočamo redno dognojevanje z Bio Plantella Organsko za paradižnike.

DELI S SVOJIMI PRIJATELJI:

Bio Plantella paket za paradižnike, bučke, paprike, feferone in druge plodovke

Morda vam bo prav tako všeč…

Video